BlaBlaCar

blablacar A BlaBlaCar az egyik legnépszerűbb ingyenes utazási applikáció, szinte nélkülözhetetlen bármely okostelefon tulajdonos számára. A közösségi alkalmazás gyors és egyszerű megoldást kínál azoknak, akik kényelmesen és biztonságosan szeretnek utazni! A közös autózás ugyanis nemcsak a vezetőnek, de az utasoknak is pénz takarít meg, nem is beszélve a megspórolt átszállásokról és a hosszú várakozási időről. Most tényleg másodpercek alatt egymásra találhatunk azzal, akivel egy irányba tartunk, hiszen online már egy kattintással elérhetőek és hirdethetőek a szabad ülések.

Gyártó:
Megnevezés: BlaBlaCar
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 913
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a BlaBlaCar?

Az alternatív utazási lehetőségek valóban egyik legolcsóbb megoldását kínálja a BlaBlaCar alkalmazás. Kényelmes és gyors útra cserélhetőek a várakozások, hiszen az app összeköti mindazokat, akik ugyanabban az irányba tartanak. Ingyenesen érhetőek el a folyamatosan frissülő adatok, így bármikor rákereshetünk a felületen az aktuális lehetőségekre, vagy hirdethetjük meg a fennmaradt szabad székeket. Az ellenőrzött regisztrációk a biztonságos utazást is garantálják, a megosztott üzemanyagköltség pedig igazán jó ajánló ahhoz, hogy legközelebb is a BlaBlaCar applikációt használjuk útra kelés előtt. A közös autózások felszabadító hangulata még a több száz kilométeres távokat is elviselhetővé teszi. Az ingyenes BlaBlaCar app felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az idejükkel és a pénztárcájukkal is remekül gazdálkodtak!

BlaBlaCar használata

Az applikáció a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldásokat kínálja, ha utazásról van szó. A BlaBlaCar felülete épp ezért könnyen áttekinthető. Az ingyenes letöltés után néhány kattintással saját profilt hozunk létre. Ezt a Facebook-fiókunkon keresztül is szinte azonnal elintézhetjük. Minden esetben egy SMS-ben érkező visszaellenőrző kódot kell aktiválni, és már indulhat is a fuvar keresés, avagy hirdetésfeladás. Hihetetlenül egyszerűen választhatjuk ki az Autós megkeresése vagy az Út meghirdetése közül a számunkra hasznosat.

blablacar-1
blablacar-2

Ha fuvart keresünk, a kiinduló pont és a célállomás megadásával egy pillanat alatt átfuthatjuk a legfrissebb ajánlatokat. A meghirdettek utak mellett minden esetben ott találjuk az árat is, így a bizalmatlanabb típusok is bátran használhatják a BlaBlaCar népszerű applikációt. Ha szeretnénk, a sofőrök adatlapját is átböngészhetjük, elolvashatjuk a korábbi értékeléseket, így valóban olyan útitársat választhatunk magunknak, akivel jó hangulatban múlnak el a kilométerek. A szimpatikus lehetőségre érdemes online, vagyis azonnal lecsapni, nehogy elkapja előlünk a többi BlaBlaCar felhasználó. A felület minden esetben elmenti azokat az útvonalakat, amelyekre korábban már rákerestünk. Amikor újra használni szeretnénk az irányt, a bal felső sarok gyorsmenüjéből egy érintéssel előhívhatjuk, így valóban gyorsan jutunk az aktuális adatokhoz. A szabad helyet hirdetőknek is csupán néhány lépésből áll, és BlaBlaCar app felhasználók már pillanatokon belül értesülhetnek a lehetőségről.

BlaBlaCar: utazás telekocsival telekocsi, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 24 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura