Google maps

google-maps A Google Maps segítségével mindenhova odatalálunk – a térképes alkalmazás ingyenes és offline térképmegoldást is biztosít. A Google Maps kiváló eszközt jelent a mindennapi tájékozódásban. Be kell látnunk, hogy az asztali számítógépeken használt Google Maps sok esetben fabatkát sem ér. Az utazásaink során, amikor igazán kellene, még egy laptop sem segíthet rajtunk igazán. Nem úgy az okostelefon vagy a táblagép, amely a Google Maps appal felvértezve hathatós navigációs segítséget jelent minden utazó számára.

Gyártó:
Megnevezés: Google maps
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 8 763
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
4.7 (3 értékelés)

Mi a Google Maps?

Ahogyan a hagyományos online felület, úgy az Android és iPhone telefonra telepíthető alkalmazás is ingyenesen letölthető és használható mindenki számára. Mivel a Google Térkép az egész világ úthálózatát tartalmazza, így gyakorlatilag, bármerre járunk is, mindig lesz egy navigációs eszköz a zsebünkben, amit bármikor előhúzhatunk. Itt meg kell jegyezni, hogy egyes országokban a funkciók használata korlátozott lehet. Ennek ellenére a Google Térkép telefonon talán a leghatékonyabb tájékozódási segédeszköz, amit bármikor segítségül hívhatunk. Mielőtt útra kelünk, ne mulasszuk el letölteni és telepíteni ezt a hasznos ingyenes applikációt!

Google maps használata

Az térkép applikáció a Google-tól megszokott dizájnnal és áttekinthetőséggel jelentkezik. A telepítést követően egyszerűen használatba vehető, a felülete kényelmesen és könnyedén kezelhető, a funkciói pedig kellőképpen felhasználóbarátok.

google-maps-1
google-maps-2

A Google Maps nem csak egyszerűen térkép. A felületen a térképnézetek mellett lekérhetjük az adott városra vagy országra vonatkozó fotókat is. Ez a funkció főként turisták számára ajánlott, akik szeretnék felfedezni a település legszebb épületeit, valamint az utcák igazi hangulatát. Ha egy jó éttermet keresnek, annak nem csak a helyét, hanem a milyenségét is szemügyre vehetik. Sokkal könnyebb döntés hozni egy fénykép alapján! Az applikáció emellett csoportosítja a térkép elemeit is, külön feltüntetheti a kávézókat, taxiállomásokat, postát is. A Google Maps nem kevesebb, mint 220 ország térképeit tartalmazza. Ez gyakorlatilag lefedi az egész világot. Hang vezérelt, GPS-alapú úttervezésre is lehetőség adódik; az intelligens interaktív térkép alkalmazás képes különbséget tenni autós, biciklis és gyalogos között. Mindenkinek a megfelelő útvonalat kínálja fel elsődlegesen.

Google Térkép térkép alkalmazás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.