Opera Mini

opera-mini Az Opera Mini egy roppant népszerű és személyre szabható webböngésző alkalmazás okostelefonra. A világ leggyorsabb webböngészője az Opera mini. Lendületesen működő tömörítővel dolgozik, hogy az internetezés valóban élmény legyen minden felhasználó számára. A kényelmes és problémamentes böngészés annak köszönhető, hogy az adatok a háttérben összetömörítve futnak. Így nemcsak az app, de szinte a webes nézelődéseink sem kerülnek pénzbe, hiszen az adatforgalmi keretünket nem érintik a műveletek!

Gyártó:
Megnevezés: Opera mini
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 8 300
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
3.8 (4 értékelés)

Mi az Opera Mini?

Az információt könnyen elérhetővé teszi a dizájnjában is igényes app, amelynek ott a helye minden android és iphone készülékén! Több 250 millió felhasználó már tudja, miért szavazott bizalmat ennek az applikációnak. Tökéletesen teljesíti mindazt, amit egy böngészőtől elvárunk: a sok grafikával, fotóval teli oldalakat is villámgyorsan betölti. Az Opera mini minden zsúfolt felülettel megbirkózik. Semmi különösebb engedélyt nem igényel a használata, a legtöbb okostelefonra kitűnő kiegészítő. A személyre szabás mellett az adatvédelemre fektettek még hangsúlyt a fejlesztők. Biztonságos információkeresést nyújt az internet tömött felületén is - az alkalmazás valóban tökéletesen végzi a dolgát!

Opera mini használata

Már néhány perc alatt gyakorlott Opera mini-felhasználó lehet belőlünk: tökéletes illeszkednek a letisztult elrendezésbe a nagyobb méretű gombok is. A letöltést követőn a nehézségek helyett ugyanis egy ízléses megjelenéssel elkészített webböngésző vár bennünket! A Gyorshívóval korlátozás nélkül pakolhatjuk kedvenc weblapjainkat a kereső nyitóoldalára. Így valóban csak egy lépésre leszünk a fontos információktól. Az egyedülálló funkció mellett számos hasznos opciót helyeztek el az Opera minin. Böngészés közben a letöltést is kezelhetjük, elindítás, leállítás vagy folytatás lehetőségekkel. Továbbá internet nélkül is használhatjuk a webet, ha az Oldalak mentése funkcióval rögzítjük az alkalmazás memóriájában. Nem is szükséges részletezni, hogy ez mennyire lényeges funkció!

opera-mini-1
opera-mini-2

Az Opera mini közösségi szemléletű - a svéd fejlesztők olyan app-ot készítettek, amely a közösségi oldalakkal is összehangolható. Azonnali frissítéseket jelenít meg azokról a helyekről, ahova bejelentkeztünk. A könnyed böngészést a fülek teszik lehetővé, így jobbra-balra lépdelve egyszerűen válthatunk az oldalak között. Összességében fiatalos, ízléses és rendkívül felhasználó barát az Opera mini applikáció.

Opera Mini webböngésző mobil böngésző, tovább az Android letöltés oldalra.