Firefox

firefox A Firefox böngészővel okosan és biztonságosan böngészhetünk az interneten, az alkalmazás ingyenesen letölthető bármelyik android és ios készülékre. Egyre eszesebb és sokoldalúbb böngészőket találunk az alkalmazások között. A Firefox a keresés élményét valóban magas szintre emeli, emellett pedig villámgyors, biztonságos és intelligens - ahogyan egy okostelefonos app-hoz illik! A testre szabható felületnek köszönhetően saját szokásainkhoz alakíthatjuk, így mindig könnyen eljutunk kedvenc weboldalainkra.

Gyártó:
Megnevezés: Firefox
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 679
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
2.5 (2 értékelés)

Mi a Firefox?

A Firefox az android és az iphone telefonok egyik legfontosabb alkalmazása. A fejlesztők nem hagyták figyelmen kívül a felhasználók igényeit, ezért a sokoldalúság és az élményt garantált! Sőt, még arra is ügyeltek, hogy a személyi számítógép összehangolható legyen mobilunkkal, így a böngészést ott folytathatjuk a tenyérnyi készüléken, ahol abbahagytuk az asztalnál. Ez az opció rendkívül jól szervezi a böngészési szokásainkat. Ha akarjuk, a bosszantó reklámokat is kiiktathatjuk, a felület ugyanis támogatja a reklámblokkolót. A magánszféránk védelmében pedig több biztonsági beállítást is elhelyeztek az alkalmazáson. A Firefoxot nyugodtan nevezhetjük a határtalan lehetőségek appjának: több mint 59 nyelven kezelhető, a HTML5 és a WebAPI, valamint számos videó formátum is futhat a felületén.

Firefox használata

A Firefox úgy épül fel, hogy használata senkinek se okozzon fejtörést. Az ingyenes applikációt villámgyorsan letölthetjük. A nyitó felületet úgy alakíthatjuk ki, hogy a kedvenc oldalaink csak egy lépésre legyenek tőlünk: bármikor hozzáadhatjuk azokat a webes tartalmakat, amelyeket nap mint nap látogatunk. Adatvédelmi szempontból lényeges, hogy privát böngésző funkciót is aktiválhatunk a képernyő felső részén.

firefox-1
firefox-2

A gyorsan betöltődő oldalakat a jobb felső sarokból legördülő Beállításokkal szabályozhatjuk. A szinkronizálás, nyelvi opciók mellett a böngésző fizikai jellemzőit is itt változtathatjuk meg. Az alkalmazás keresője egyéb más app-okkal is kapcsolatban áll, egy-egy szónál a Google-találatok mellé akár a Wikipédiáról is böngész, vagy a Vatera felületéről keres megfelelő információkat.

firefox-3
firefox-4

A weboldalak menedzselését könnyen átlátható rendszer segíti. A megnyitott lapokat egymás mellé szervezhetjük, így egyiket sem kell becsukni. A megjelenített kis méretű oldalképek között pedig azonnal megtaláljuk azt, ahova vissza szeretnénk térni.

Firefox: a gyors böngésző böngésző, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.