Virtual DJ

virtualdj letoltes A Virtual DJ segítségével úgy dolgozhatunk, mint a profik: a zenéket az alkalmazás két keverőpultján mixelhetjük és szerkeszthetjük, és a még tökéletesebb végeredményről rengeteg beépített effektus gondoskodik. A professzionális DJ szoftverrel majdnem mindent megtehetünk, a végeredményt pedig egyszerűen kiírhatjuk CD-re vagy DVD-re, így azt bárkinek megmutathatjuk és lejátszhatjuk. A programhoz elérhető magyar változat is.

Gyártó: Atomic Productions
Megnevezés: Virtual DJ
Verzió: 8.2.3734
Frissítés:
Fájlméret: 36.4 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 31 721
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó / Zeneszerkesztő
Értékelés:
4.2 (66 értékelés)

Mi a Virtual DJ?

Az otthoni felhasználásra ingyenesen letölthető VirtudalDJ tökéletes megoldást jelent, ha lemezlovasnak szeretnénk magunkat érezni. Az alkalmazás fejlett és hasznos eszköztárral rendelkezik: a beépített effektusok mellett könnyedén kezelhetjük a képeket és a karaokét. Van internet broadcast, DVD- és CD-írás, valamint automatikus playlist keverés. A VirtualDJ támogatja a DRM-t és az MP3-t, valamint van külső keverés is. A munkát két keverőpult biztosítja, és játékos könnyedséggel állítható a hang szint, a mintavételezés, az ismétlés, és persze megtalálható a valósághű scratch mód is. Az ingyenesen elérhető csomagban van magyarítás is, amit egyszerűen telepíthetünk, így könnyebbé tehetjük nemcsak a munkát, de a tanulási folyamatot is. Bár a VirtualDJ ingyenes, a teljes csomagért már sajnos fizetni kell.

Virtual DJ használata

Az otthoni felhasználásra ingyenesen letölthető VirtudalDJ tökéletes megoldást jelent, ha lemezlovasnak szeretnénk magunkat érezni. Az alkalmazás fejlett és hasznos eszköztárral rendelkezik: a beépített effektusok mellett könnyedén kezelhetjük a képeket és a karaokét. Van internet broadcast, DVD- és CD-írás, valamint automatikus playlist-keverés. A VirtualDJ támogatja a DRM-t és az MP3-t, valamint van külsőkeverés is. A munkát két keverőpult biztosítja, és játékos könnyedséggel állítható a hangszint, a mintavételezés, az ismétlés, és persze megtalálható a valósághű scratch-mód is.

Virtual DJ

A JetAudio Home keverőpult szoftverben van magyarítás is, amit egyszerűen telepíthetünk, így könnyebbé tehetjük nemcsak a munkát, de a tanulási folyamatot is. A Virtual DJ magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.