iTunes

itunes letoltes Az iTunes az Apple saját médialejátszója, amely egy folyamatosan megújuló alkalmazás és elképesztő népszerűségnek örvend világszerte. A több mint tízéves iTunes ma már több milliárd zeneszám eladásával büszkélkedik. Együttműködik az iPod-okkal, valamint alkalmas arra is, hogy a felhasználó rajta keresztül vegye igénybe az Apple iStore szolgáltatásait. Az iTunes egy dinamikusan fejlődő alkalmazás, amely ma már a Mac mellett a Windows oprendszereken is fut.

Gyártó: Apple Inc.
Megnevezés: iTunes
Verzió: 12.6.1
Frissítés:
Fájlméret: 104 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 10 970
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
4.0 (9 értékelés)

Mi az iTunes?

A zenék és videók futtatására alkalmas iTunes az Apple birodalom saját médialejátszója, amely több mint tízéves múlttal rendelkezik, és számos hihetetlen rekorddal büszkélkedhet. A Mac OS mellett most már a Windows operációs rendszereken is futó program segítségével a felhasználók egyszerűen és áttekinthetően élvezhetik saját zenéiket, filmjeiket, alkalmazásaikat és könyveiket. A fejlesztők ráadásul összekötötték az iTunes-t az Apple iStore-jával, így zökkenőmentes lett a vásárlás is. A program együttműködik az iPod-lejátszókkal is, valamint része a Mac gépekhez adott iLife csomagnak is. Az iTunes automatikusan kiegészíti az zenéidet a szám címével, az előadó nevével és az albumborítóval. A zenegyűjteményedhez pedig létrehozhatsz az aktuális hangulatodhoz passzoló lejátszási listát, legyen az futás, edzés vagy akár relaxálás.

iTunes használata

A rendkívül sokoldalú lejátszó képes a különböző audiók (CD, MP3, ACC) és videók futtatására, valamint egyszerű, áttekinthető kezelőfelülettel rendelkezik. A programban megtalálható az internetrádió, a konvertáló és a ripper funkció, emellett írhatunk optikai lemezt, megoszthatunk a segítségével MP3 zenéket, sőt, a különböző fájlokat és alkalmazásokat könnyedén letölthetjük vele az Apple weboldaláról. Az iTunes ezek mellett rendelkezik több grafikus effektussal, equalizerrel, ID szerkesztővel, és közvetlen eléréssel rendelkezik a Twitterhez, Facebookhoz és a Last.fm-hez.

itunes

A lejátszási lista segít a könnyebb csoportosításban, a zenekönyvtárban minden tárolt állomány megtalálható, a játékokkal kedvünkre szórakozhatunk, a megosztás segítségével pedig szinkronizálhatjuk egyéb hordozókkal a gyűjteményünket. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.