AIMP Music Player

aimp letoltes A AIMP Music Player egy ingyenesen letölthető zenelejátszó program, ami kicsiny méretéhez képest meglepően sok funkcióval rendelkezik. Nincs olyan zenei formátum, amit ne támogatna. Kiemelt tulajdonsága, hogy Internetes rádiók műsorát képes menteni különböző formátumokba. Emellett zenei látványokat, sokfajta keverőpultot, equalizert találunk a programban, amiért érdemes kipróbálni.

Gyártó: AIMP DevTeam
Megnevezés: AIMP
Verzió: 4.13.1895
Frissítés:
Fájlméret: 8.32 MB
Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 11 408
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
4.3 (28 értékelés)

Mi az AIMP?

Az AIMP ingyenes zenelejátszó programot egy orosz szoftverfejlesztő, Artem Izmailo alkotta. Tudásában vetekszik a Winamp-al, sőt egyes képességei még felül is múlhatják. Minden audio formátumot ismer, skin-ezhetjük vagy testre szabhatjuk, és különböző addon-okkal bővíthetjük a lehetőségek tárházát. Kezdő számítógépes felhasználóktól a haladókig ajánljuk ezt a programot, áttekinthető és impozáns felülete egyszerűen kezelhető. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

AIMP funkciók

Az AIMP médialejátszó program nem csak zenehallgatásra alkalmas, cd grabber és rippelésre is lehetőségünk van számos formátumra (MP3, OGG, WAV vagy WMA). A zenei állományokat listákba rendezhetjük. Ezen felül helyet kapott még az OSD támogatás, equalizer, Internetes Rádiók lejátszása és mentése különböző formátumokba, gyorsbillentyűk funkciókhoz rendelése. Beállíthatunk egyedi skin felhasználói felületet. Az alkalmazás Winamp kompatibilis. A következő effektusokat tudja: Reverb, Flanger, Chorus, Pitch, Tempo, Echo, Speed, Bass, Enhancer, Voice Remover.

aimp

A program többek közt az alábbi formátumokat támogatja: aac, ac3, ape, cda, dts, flac, midi, mo3, mod, m4, mp3, mpc, ofr, ogg, rmi, s3m, spx, tak, tta, umx, wav, wma. A szoftver telepítési leírása itt található.