MusicBee

musicbee letoltes A MusicBee egy ingyenes médialejátszó program, segítségével könnyedén kezelhetők nagy zenei gyűjtemények, képes konvertálni a zenei állományokat számos formátumra. (mp3, wav, ogg, ...) Lejátszási listákat hozhatunk létre, kategorizálhatjuk zenéinket és érdemes megemlíteni a szinkronizálás funkciót, mellyel szinkronban tudjuk tartani zenei állományunkat mobil eszközeinkkel.

Gyártó: Steven Mayall
Megnevezés: MusicBee
Verzió: 2.5.5804
Frissítés:
Fájlméret: 14.8 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 959
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
4.7 (31 értékelés)

Mi a MusicBee?

Zenei állományunkat rendszerezhetjük ezzel az ingyenesen letölthető szoftverrel. Támogatja a lejátszási listákat, kategorizálást. Az interneten található zenei tartalmak stream-elésére is alkalmas, internet rádiókat hallgathatunk vele. Képes műsoros lemezek ripp-elésére és cd/dvd írására, kiszűri a duplikált tartalmakat, és nem utolsó sorban konvertálhatunk is vele. Minden funkciót megtalálunk amire szükségünk lehet, portable változatban is megtalálható.

MusicBee funkciók

A MusicBee számtalan fájl formátumot támogat, többek közt mp3, aac, m4a, mpc, ogg, flac, ape, opus, tak, wv, wma és wav. Képes AudioCD lejátszásra és ripp-elésre. Multimédia fájlokat menedzselhetünk, rendezhetünk, konvertálhatunk. Library support-al látták el. A MusicBee-nek az Internetes Rádiók lejátszása sem jelent gondot. Egyedi skin felhasználói felületet állíthatunk ízlés szerint. Gyorsbillentyűk beállítására is lehetőség nyílik.

musicbee

Van még lejátszási listák létrehozása és Party mód a palettán. És mindezen felül találunk benne MiniLyrics támogatást és WASAPI support-ot is. További információk a gyártó hivatalos honlapján. A szoftver telepítési leírása itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 23 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura