Audacity

audacity letoltes A Audacity egy ingyenesen letölthető hangszerkesztő, amely számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, s ezért rendkívül népszerűnek számít az otthoni felhasználók között. A közel harminc beépített effektus és a könnyű kezelhetőség miatt a kezdők is könnyedén megértik a program működését, és gyorsan megismerhetik a különböző opciókat. A szoftverrel MP3, OGG és WAV fájlokat tudunk szerkeszteni, és vágni, mixelni is bátran nekiállhatunk vele.

Gyártó: The Audacity Team
Megnevezés: Audacity
Verzió: 2.1.0
Frissítés:
Fájlméret: 21.1 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 6 809
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
4.0 (14 értékelés)

Mi az Audacity?

Az otthoni használatra kifejlesztett, nyílt forráskódú Audacity egy olyan program, amivel hangokat rögzíthetünk, zenéket szerkeszthetünk, és aminek segítségével könnyedén tudunk hangsávokat vágni, exportálni, importálni vagy másolni. Az Audacity támogatja a WAV, az MP3 vagy az OGG fájlokat, valamint gondoskodik a széles körű felhasználási lehetőségekről. A népszerűnek számító szoftver kezdő felhasználók igényét is kielégíti. A program kompatibilis a Windows-zal, a Linuxszal és a Mac-kel is. Az Audacity egyszerű, átlátható menüvel rendelkezik és magyar nyelven is beszerezhető.

Audacity funkciók

Az Audacity ingyenes, azonban korántsem komolytalan program: 26 beépített effektus, kompatibilitás a különböző operációs rendszerekkel és persze az amatőr felhasználói igények szinte maximális kielégítése jellemzi. A szoftver 24 és 32 bites hangmintákat is támogat. Segítségével felvehetünk hangot, valamint megvághatjuk, összeilleszthetjük és keverhetjük a különböző hangsávokat. Lehetőségünk van még emellett spektrumanalizálásra, frekvencia analizálásra és hangdigitalizálásra. A szoftver képes a hang sebességének és magasságának megváltoztatására.

audacity

Az Audacity kezdőfelülete dokkolható eszköztárral rendelkezik, és ezeket leválaszthatjuk a felületről, valamint bárhol elhelyezhetjük. A program a korábban említettek mellett képes zajszűrésre, invertálásra, erősítésre és basszuskiemelésre. A szoftver telepítési leírása magyarul itt elérhető.