iTunes

Az iTunes háromszor jobb lesz.

Töltsd le a macOS Catalinát, és ismerkedj meg a szórakozás vadonatúj élményével. Zenéid, filmjeid és podcastjaid auto­ma­ti­ku­san átkerülnek az Apple Music, Apple TV és az Apple Podcastok appokba, ahol továbbra is használhatod az iTunes közkedvelt funkcióit: tartalmakat vásárolhatsz, kölcsönözhetsz és importálhatsz.

Frissíts macOS Catalinára

Bármikor letöltheted az iTunes korábbi macOS-verziókhoz készült,12.8-as verzióját

és a windowsos iTunes alkal­mazást is.

iTunes

Töltsd le a legújabb verziót Windowsra.

A macOS Catalina már előtelepítve tartalmazza a legújabb szórakoztató alkal­mazásokat. Frissíts még ma, hiszen várnak a kedvenc zenéid, filmjeid és podcastjaid. Ha csatlakozol az Apple Musichoz, több mint 70 millió dalt streamelhetsz reklámok nélkül. A kedvenceidet pedig letöltheted, és hálózati kapcsolat nélkül is hallgathatod.

Töltsd le most az iTunes Windows-verzióját
(64 bites rendszerekhez)

32 bites Windows rendszered van?

Letöltés itt

iTunes

Töltsd le a legújabb verziót a Microsoft Store-ból.

A macOS Catalina már előtelepítve tartalmazza a legújabb szórakoztató alkal­mazásokat. Frissíts még ma, hiszen várnak a kedvenc zenéid, filmjeid és podcastjaid. Ha csatlakozol az Apple Musichoz, több mint 70 millió dalt streamelhetsz reklámok nélkül. A kedvenceidet pedig letöltheted, és hálózati kapcsolat nélkül is hallgathatod.

iTunes (Windows)

Más verziót keresel?

Az iTunes háromszor jobb lesz.

Az iOS-es iTunes Store-ban megvásárolhatod és letöltheted kedvenc dalaidat, filmjeidet és podcastjaidat. Számítógépen pedig frissíthetsz a macOS Catalina rendszerre, amely átformálja a szórakozás eddigi élményét. iTunes-könyvtárad tartalma auto­ma­ti­ku­san átkerül az új Apple Music, Apple TV és Apple Podcastok alkal­mazásokba, ahol az iTunes népszerű funkcióit is tovább használhatod: hozzáférsz az iTunes Store-ban vásárolt és kölcsönzött, illetve az iTunesba importált tartalmaidhoz, és továbbra is egyszerűen kezelheted a médiatáradat.

A Music és a podcastok

a reflektorfényben.

Az iTunes visszafordíthatatlanul megváltoztatta, ahogy zenéket és podcastokat hallgatunk, illetve filmeket nézünk. Az említett műfajokhoz készült három új alkal­mazással – Apple Music, Apple TV és Apple Podcastok – ismét nagy változás útjára lépünk. Mindegyiket az utolsó részletig arra terveztük, hogy a legjobb élmény legyen a szórakozás a Macen. És nyugodtan hátradőlhetsz, mert az iTunes-könyvtárad meglévő tartalma továbbra is mindegyik appban elérhető lesz. Az iCloud mindent zökkenőmentesen szinkronizál a készülékeid között – de a többi eszközödet a Macedhez csatlakoztatva is készíthetsz biztonsági mentést, visszaállíthatod a korábbi állapotot vagy szinkronizálhatsz.

Az Apple Music app mostantól a Macen is.

Az Apple Music app a zenestreamelés csúcsa a Macen.1 Válogass több millió dal közül, fedezz fel új előadókat és számokat, keresd meg a tökéletes lejátszási listát, tölts le zenéket offline hallgatáshoz, vagy élvezd a hosszú évek alatt össze­állított saját zenei gyűjte­ményed. Sőt, mindezt az összes eszközöd zenei könyvtárában megtalálod.

Az Apple TV premierje a Macen.

Az Apple TV app Mac-verziója a kedvenc filmjeid és az Apple TV+ otthona. A műsorokat megnézheted közvetlenül az alkal­mazásban, vagy letöltheted offline nézésre, a Műsoron lapon pedig felfedezheted a legérdekesebb aktuális tartalmakat. Ha nem tudtál végignézni valamit, ott folytathatod, ahol abbahagytad – bármelyik készülékeden. Ráadásul mostantól a Maceden is nézhetsz 4K felbon­tású2 és Dolby Atmos3 hangzású filmeket.

Ezt hallgasd meg. Podcastok a Macen.

Mostantól a legjobb szórakoztató, sport- és hírműsorok több mint 700 ezer adását hallhatod a Maceden az Apple Podcastok jóvoltából. Cím, téma, vendégek, műsorvezető, tartalom és más szempontok szerint is keresgélhetsz a podcastok között. Feliratkozhatsz a kedvenceidre, és értesítést kaphatsz, ha megjelenik egy új epizód. Ha nem tudtál végighallgatni egy podcastot, a Hallgatás most lapon bármelyik készülékedről egyszerűen folytathatod.

Az iTunes-támogatás választ ad a kérdéseidre

Segítünk, ha problémád adódik a szinkronizálással, az iTunes újabb verzióra frissítésével vagy akár az iTunes Store-beli vásárlásaiddal kapcsolatban – és megannyi más kérdésben.

További információ

Az iTunes egy korábbi verzióját keresed?

Töltsd le az iTunes korábbi verzióit, és használd őket a kompatibilis operációs rendszereken és hardvereken.

Korábbi iTunes-verziók keresése