Xion Audio Player

xion-audio-player A Xion Audio Player ingyenes mp3 lejátszó, amely ügyesen kezeli a zenei tartalmakat – egy nagyon szép felület készült el mindehhez. Támogatja a legnépszerűbb audioformátumokat, valamint Windows kompatibilis, így valóban széles körben alkalmazható. Ha meguntuk a betallózott zeneszámokat, aktiváljuk a Xion Audio Player online rádió funkcióját. Egyetlen mozdulattal átválhatunk egyik beállításról a másikra. Nem is tudjuk, hogy a kis forrásigénye, vagy inkább a szép grafikája miatt lehet jobban szeretni.

Gyártó: Cliff Cawley
Megnevezés: Xion Audio Player
Verzió: 1.5.160
Frissítés:
Fájlméret: 4.6 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 634
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó programok
Értékelés:
4.5 (4 értékelés)

Mi a Xion Audio Player?

Milyen a jó zenelejátszó? A Xion Audio Playerrel szinte lehetetlen, hogy formátum-gondjaink adódjanak, ugyanis ismeri a legnépszerűbbeket, ezért nyugodtan megbízhatunk benne bármikor: MP3, MP1, MP2, MIDI, OGG, FLA, WMA, MOD, AC3, AIFF, és sorolhatnánk tovább. Az egyik legnagyobb előnye, hogy támogatja a következő lejátszó listákat: .M3u, .Pls, .Wpl. Tallózzuk be a kívánt zeneszámokat, és indítsuk el. Most a Xion Audio Player felszínét az aktuális zeneszám hangulatához is igazíthatjuk, válasszuk meg a nekünk tetsző színeket. A vizuális beállításokon túl az audioanyagok finomra hangolását is elvégezhetjük ezzel a programmal: keressük meg az equalizert, hogy személyre szabhassuk a zenét is. Amint látjuk, ez az mp3 lejátszó kifejezetten alkalmas a zenehallgatásra. De, ha online rádióadók között szörfölnék, a Xion Audio Player azt is támogatja. Egyszerűen csak másoljuk be az URL-t, és máris indulhat a streamelés.

Xion Audio Player használata

A Xion Audio Player mp3 lejátszóra rábízhatjuk a teljes zeneállományunkat. Kevés helyet foglal, kis forrásigényű, mégis az egyik legfontosabb funkciót kínálja, hiszen a kedvenc zeneszámainkat bárhol szívesen meghallgatjuk vele. Telepítsük ingyenesen ezt az apró programot. A letöltés után a gyári beállításokat vehetjük kézbe, amely elárulja a Xion Audio Player népszerűségének egyik titkát: dizájnos és modern felületen vezérelhetjük a lejátszót. Ha elégedetlenek vagyunk az alapbeállításokkal, vagy csak felfedeznénk, mi mindent tud a program, nézzünk szét a lehetőségek között.

Változtassunk az alapértelmezett színeken és az equalizer paraméterein, tegyük számunkra még szebbé a Xion Audio Playert. Tallózzunk be zeneszámokat vagy egy teljes mappát, készítsünk lejátszó listákat. Hallgassuk meg újra-újra a kedvenc számainkat az ismétlés funkcióval, vagy ugráljunk meglepetésszerűen a dalok között. Egy mozdulattal elindíthatjuk a zenét, és csak rajtunk áll, mikor kapcsoljuk ki. Mi teszi egyedivé a Xion Audio Playert az mp3 lejátszó kínálatban? Töltsük le, és meglátjuk, mert ez is olyan, amit nézni érdemes, mintsem beszélni róla. Igen, valóban kicsi program, mégis hatékonyan tartja kézben az audiofájljainkat.

Jelenlévők

Oldalainkat 54 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura