Steam

Steam letöltés A Steam egy online játékprogram kezelő szoftver, amely karbantartja az általa letöltött játékokat. Ez a Valve által kifejlesztett ingyenes rendszer lehetővé teszi, hogy értesülhessünk a legfrissebb játékokról, demókról. Egyre több játékfejlesztő csatlakozik ehhez az internetes szolgáltatáshoz, ami nemcsak a játékok automatikus frissítéseiről gondoskodik, de egy nagy közösség központja is, ahol könnyedén találhatunk játékpartnereket vagy naprakész tippeket, hasznos információkat olvashatunk.

Gyártó: Valve Corporation
Megnevezés: Steam
Verzió: 2.10.91.91
Frissítés:
Fájlméret: 1.1 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 8 507
Kategória: Segédprogramok / Plugin
Értékelés:
4.6 (15 értékelés)

Mi a Steam?

A Steam tartalomkezelő és közösségi platform első verziója 2002-ben jelent meg a Valve Software jóvoltából, melynek legfőbb célja egy olyan online rendszer kiépítése, mely összefogja és karbantartja az általa szolgáltatott játékokat. A Steam 2004-re kiváltotta a WON (World Opponent Network) rendszert és felhasználói bázisa már meglehetősen számottevő lett. A Steam-el biztonságosan tölthetünk le friss játékverziókat, ami után már nincs gondunk a patch-ek betöltögetésére vagy újabb verziók frissítésére. Számos ingyenes játékprogramot találunk, azon felül demókat és videókat tölthetünk le.

Steam tulajdonságai

A Steam ingyenesen letölthető a Valve hivatalos honlapjáról, alkalmazása pedig végtelenül könnyű: felhasználói felülete nagyon egyszerű. Több ezer játékot találhatunk számos kategóriában, pl. akció kalandjáték, vagy autóverseny. Szert tehetünk új barátokra, csatlakozhatunk közösségi csoportokhoz ahol megbeszélhetjük élményeinket. Csetelhetünk játék közben, vagy akár eszközöket cserélhetünk a Steam műhelyben.

Steam

A legfontosabb funkciók között említhetjük az ismerősök kezelését, vendégmeghívást amely lehetővé teszi hogy kipróbálhassák barátaink kedvenc játékunkat ingyen. Ha több játékot töltünk le a Steam-en keresztül, azt több szempont szerint rendezhetjük. A játék mentéseit a Cloud segítségével az interneten tárolhatjuk és bármikor hozzáférhetünk.