CM Browser

cmbrowser A CM Browser webböngésző ingyenes, gyors és biztonságos. Nemcsak élménnyé teszi az androidos vagy iPhone készülékek böngészését, de a letöltéseket, telepítéseket és frissítéseket is folyamatosan ellenőrzi. Működés közben szinte észrevétlen, ugyanis olyan kevés helyet foglal el az okostelefonon, hogy mi zavartalanul folytathatjuk a mobilozást. Az adathalászokat az inkognitós böngészési mód hatékonyan leszereli, a CM Browser azonban a veszélyes oldalakra is figyelmeztet. Lenyűgöző, hogy ennyire okos!

Gyártó: Cheetah Mobile
Megnevezés: CM Browser
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 854
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a CM Browser?

Gyors böngészés és teljes körű védettség adatforgalom közben? Ma már lehetséges, hogy az ellenőrző folyamatok a kereső motorok sebességét szinte nem is befolyásolják. Kiváló adatvédelmet szeretnénk, tiszta letöltött fájlokat? A CM Browserrel szörfölni élmény. Mindent tud, amit más keresők is, azonban profi módon felügyeli a folyamatot. Figyelmeztet a vírusgyanús oldalakkal szemben, átvizsgálja a frissített, telepített fájlokat, ráadásul a nyomon követéstől is megóv. A felület rendkívül szép, a felhasználóbarát beállítások még praktikusabbá teszik ezt az applikációt. Fordítsunk a segítségével, keressünk a weboldalakon, sőt, ha épp akad egy kevés időnk, nézzünk szép a CM Browser ingyenes játékai között is. A rosszindulatú oldalak és letöltések ellen megvéd, így szórakozás közben sem kell aggódnunk, hogy épp egy szemfüles adathalásznak szolgáltatjuk ki a személyes adatainkat!

CM Browser app használata

A CM Browser app olyan kevés helyet foglal el az Android-telefonon, hogy a letöltése is néhány pillanatot igényel csak. Intelligens és gyors: a nyitó felületen azonnal megtaláljuk a leggyakrabban használt oldalakat, így keresés nélkül azonnal levelezhetünk, vásárolhatunk vagy épp CNN-híreket olvashatunk. A felső sávban található keresőmező segítségével URL vagy keresőszavak alapján böngészhetünk a találati listák között. Ha a link a telefonunkra és személyes adatainkra veszélyes felületre mutat tovább, a CM Browser app jelez nekünk, így elkerülhetjük azt is, hogy kövessék a tevékenységünket.

cmbrowser-1
cmbrowser-2

Az alkalmazás felülete felhasználóbarát. Rendkívül egyszerűen lapozhatunk, balra söpréssel pedig a gyorsmenü funkcióihoz férünk hozzá. Itt válthatunk inkognitó üzemmódra is, amely megvéd bennünket az adathalászoktól. A fordító funkcióval azonnal megérthetjük az idegen nyelvű oldalakat, amely, például egy webshop-használat közben különösen fontos. Egyetlen mozdulattal könyvjelzőt helyezhetünk el, sőt, a kedvelt tartalmakat azonnal meg is oszthatjuk az ismerőseinkkel. Szeretünk tájékozottak lenni? A CM Browser hírfolyamában megtaláljuk a napi aktualitásokat is. Veszélyes, ha nem gondoskodunk a böngészőnk és a letöltött tartalmak biztonságáról ebben az adatzajos virtuális világban.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.