UC Browser

uc-browser Az UC Browser ingyenes alkalmazás kiemelkedő teljesítményt nyújt: a gyors letöltési sebességgel végre megszakítások nélkül nézhetünk videókat az Android és iPhone készüléken, egyszerűen és gyorsan szörfölhetünk a világhálón. A UC Browser lehetővé teszi a könnyebb és egyszerűbb Facebook böngészést, még akkor is, ha a rendelkezésünkre álló internetsebesség bosszantóan lassú. Az app fejlesztői a felhasználók adatbiztonságáról is gondoskodtak: az előzmények automatikusan törlődnek a munkamenet végén.

Gyártó: UCWeb Inc.
Megnevezés: UC Browser
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 741
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi az UC Browser?

Gyors és megbízható böngészőt keresünk? A közösségi média nemcsak időtöltés és informálódás, de a kommunikációnk jelentős részét is ott bonyolítjuk le. A UC Browser gyors és kényelmes megoldásokkal biztosítja azt, hogy mobilunkkal ezt bármikor gond nélkül tehessük. Látványosan felgyorsul a Facebook, kevesebb bosszantó reklámmal találkozunk, a videós és képi tartalmak pedig azonnal betöltődnek, vége a hosszú várakozási időnek. Az alkalmazás letöltés kliens szolgáltatása igen fejlett, már több tartalmat kezelhetünk egy időben. Továbbá off-line állapotban is átpörgethetjük a keresett weblapokat, a UC Browser app tehát lehetővé teszi, hogy internet kapcsolat nélkül használjunk fel adatokat. Gyors és megbízható, a különleges funkció között pedig még az Éjszakai módot is megtaláljuk. Szöveges tartalmak böngészéséhez kiváló, így elalvás előtt rákereshetünk bármire és nagyon könnyen olvashatjuk el azt. Gyors betöltés, rugalmas kezelés, különleges opciók – a sokoldalú böngésző funkciók és a reklámblokkoló most még inkább növelik az okostelefonok és táblagépek élményszintű felhasználását!

UC Browser használata

Az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb böngésző alkalmazás újabb két előnnyel bír: nem foglal nagy helyet az Android-készülékeken és az erőforrás igénye sem szökik a magasba. A UC Browser felhasználása egyszerű, mégis jóval többet nyújt a gyári beállításoknál. Miután telepítettük a telefonra, az egész világháló a kezünkbe kerül, és megtapasztalhatjuk a böngészés élményét. A jól felépített címsorban a kereső az URL-ek megadása mellett közvetlen kereséseket is elindíthatunk. Az automatikus kiegészítés pedig az eredményességet növeli. Ha videó tartalmakra vagy applikációkra van szükségünk, külön beállíthatjuk.

uc-browser-1
uc-browser-2

Keressük ki a UC Browser alkalmazás funkciói közül az Éjszakai módot, és az aktiválásával még gyengébb fényviszonyok mellett is könnyebben olvashatjuk a szöveges tartalmakat. Éjjeli mobilbaglyoknak ez különösen hasznos. Az app felületéről egy mozdulattal elérhetőek a legfontosabb kommunikációs felületek és információforrások. Nézzünk körbe a Facebook-on, böngésszük a Twittert, keressünk az Amazonon, vagy írjunk meg egy üzenetet Gmail-fiókunkban – direkt módon jutunk el mindezekhez a UC Browser böngészővel. Az ingyenes app a leggyorsabb segítség a szörfölésbe!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.