Cartoon Camera

cartoon-camera A Cartoon Camera app az egyik legmenőbb fényképezős alkalmazás. Töltsük le okostelefonra vagy táblagépre ezt merőben újszerű alkalmazást, és valóban másképp látjuk majd a világot. A felületen elhelyezett fényképező gombbal rajzszerű kinézetet adhatunk környezetünknek. Nemcsak a tárgyakat varázsolhatjuk mesebelivé, vagy épp a mérnöki precizitás idéző hangulatúvá, hanem mi magunk is hősi szerepbe kerülhetünk. A Cartoon Camera valós idejű rajzfilmhatást biztosít a felhasználóknak.

Gyártó:
Megnevezés: Cartoon Camera Photo Editor
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 801
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Cartoon Camera?

A Cartoon Camera története épp olyan izgalmas, mint az alkalmazás fénykép készítő technikája. A felület már első pillantásra is különleges. A fejlesztők kezdetben kézzel tervezték meg a menüket, majd a vázlatot lefényképezték, és az applikációval olyan hangulatúvá varázsolták, amilyennek egy Cartoon Camerának lennie kell. Lehetne ennél jobb ajánló levél a rajz kamerához, mint a tervezők lelkesedése? Egyszerű, hétköznapi látványból alakíthatunk ki mesébe illő képeket, illusztrációhoz hasonló fotókat. A fotók így személyesebbé válnak, nem is beszélve arról, hogy nekünk is jó kedvünk lesz például az irodaasztalunk rajzfilmes megjelenítésétől. Kiválóan alkalmas arra, hogy a fantáziánknak teret engedve fotózzunk az okostelefonnal és táblagépekkel. A képeket nem utólag módosítja az app, hanem már az elkészülés pillanatában láthatjuk a változtatásokat a mobil kijelző felületén. Vicces és egyedülálló applikáció!

Cartoon Camera használata

A Cartoon Camera app véget vet a hétköznapi fotózásoknak! Csupán kis tárhelyet szükséges biztosítanunk az ingyenes alkalmazáshoz, sőt, lehetőségünk van az SD-kártyára is lementeni. Valós időben rajzolhatjuk át a környezetünket, hogy a baráti partik még viccesebbé válhassanak. A használata roppant egyszerű, a felületen könnyen eligazodhatunk, hiszen minden funkciót elérünk egy érintéssel is. Az elkészült fotókat a Cartoon Camera app egy automatikusan létrehozott különálló mappában tárolja el, így később egy helyen találhatjuk meg az összes rajz kamera képet. Válasszuk ki a 12 igazán karakteres filter közül a nekünk tetszőt az ecset-ikonra bökve. Még mielőtt kattintunk a fényképezős ikonnal, nézzük meg valós időben a felületen, az adott filterrel milyen is lesz a kép.

cartoon-camera-1
cartoon-camera-2

A jobb és bal oldali sávban alakíthatjuk nekünk tetszőre a fotó színeit, árnyalatát, ha lefelé-felfelé mozgatjuk el a szabályozó gombot. Próbáljuk ki a Cartoon Camera app segítségével a rajzfilmesített hangulat mellett akár a retró- vagy vintage-világot is. A hiperrealista irányzat kedvelőinek sem kell elszomorodniuk: már a leghétköznapibb látványból kialakítható egy modern festménynek tűnő fotó. Nézzünk csak rá a munkaasztalunkra, kapjuk elő az okostelefont és kattintsunk. Ezzel a népszerű alkalmazással akár kortárs művésznek is érezhetjük magunkat!

Cartoon Camera Photo Editor rajz fotók, tovább az Android letöltés oldalra.