Google Play játékok

google-play-games A Google Play játékok alkalmazással már az Android-készülékekre is letölthetőek a legnépszerűbb játékok. Vágjuk zsebre az okostelefont, táblagépet, és utazás közben, vagy épp a szabadidőnkben folytassuk a kedvenc pályánkat a kedvenc karakterünkkel, találjunk ki újabb megoldásokat az ügyes ellenfelekkel szemben! Most már bárhol és bármikor új rekordokat állíthatunk fel a népszerű Google Play játékokal. Ha nem az akciójátékért rajongunk, rengeteg stratégiai és a sport téma közül választhatjuk ki a következő kedvencünket.

Gyártó:
Megnevezés: Google Play játékok
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 975
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a Google Play játékok?

A Google Play játékok alkalmazás a legnépszerűbb és legizgalmasabb játékokat teszi elérhetővé – rengeteg ingyenes kedvenc között böngészhetünk. Az sem baj, ha például nem a Clash Royale táborát erősítjük, hiszen ebben a virtuális játékboltban mindenki saját ízlése alapján választhat. Klasszikus kártyapartik, izgalmas focimeccsek, logikai labdajátékok – de önbizalom erősítőként könnyebben megoldható darabokat is letölthetünk a készülékünkre. Fejlődjünk, szerezzünk minél magasabb pontszámot, ismerjünk meg újabb játékokat, nézzünk bele az ismerősök kedvenceibe. A Google Play játékok alkalmazással a világ bármely részéről kereshetünk magunknak kihívót, vagy épp csapattársat! A sokoldalú és hatalmas játékkínálattal most könnyen megtaláljuk a tartalmas kikapcsolódást. Az alkalmazás igazi szórakoztatást nyújt, az újabb csúcsteljesítményeket pedig ismerőseinkkel is megoszthatjuk!

Google Play játékok használata

A Google Play játékok alkalmazást roppant gyorsan telepíthetjük, ezek után pedig egy érintés is elég, és máris beléphetünk a virtuális játékáruházba, bármikor. Rengeteg izgalmas játék közül választhatunk. Az applikáció összegyűjti a legnépszerűbbeket, de külön csoportban találjuk meg a több játékost igénylő típusokat is. Oldalsöpréssel lépkedhetünk ezek között.

google-play-games-1
google-play-games-2

Minden játékról részletes leírást találunk, de az adatlapok rögzítik a pontszámokat is, sőt, átböngészhetjük a remek teljesítményeket is. Google Play játékok app azt is elárulja, ha valamelyik ismerősünk már bekapcsolódott a kiszemelt játékba – a szinkronizációnak köszönve pedig minden barátunk azonnal értesülhet az újabb kiváló pontszámunkról. Szerencsére a legjobb pillanatokat saját magunk számára is elmenthetjük, a játékmenet rögzítés funkcióval az újabb pályaszakaszokat, vagy érdekes megoldásokat később is előkereshetjük! A játékok bárhol és bármikor elindíthatóak, mert a Google Play játékok alkalmazás lehetővé teszi, hogy megszakítás után ott folytassuk, ahol abbahagytuk!

Google Play Játékok játékgyűjtemény, tovább az Android letöltés oldalra.