9GAG

9gag A 9GAG szórakoztató alkalmazást - mely humorral tölti meg hétköznapjaink - bárki ingyenesen letölthet Android készülékére. Habár angol nyelvű felületről beszélünk, a humor valóban univerzális!A tartalom jelentős része videókból és képekből áll, így bárki felhőtlenül kacaghat a 9GAG-en - feltéve, ha épp nem ő maga a téma! Mindent tud, amit a közösségi oldalak. Interaktív felületén a felhasználók saját maguk töltik fel a böngészhető tartalmat. Vicces GIF-ek, mémek, geekek vagy a cosplay fotók a világ érdekes arca.

Gyártó:
Megnevezés: 9GAG
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 150
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
4.0 (3 értékelés)

Mi a Nine GAG?

Az egyszerű és letisztult felülettel könnyű elütni az időt. A 9GAG applikáció azonban lehetőség arra is, hogy hasonszőrű lelki társak és hasonló humorfaktorú emberek egymásra találjanak. A képek mellett futó kommentekből könnyen alakulnak ki apró kis csoportok. Sőt, ha a feltöltött képet telitalálatnak értékeljük, pontozhatjuk és megoszthatjuk, valamint a képtulajdonos többi ötletét is átböngészhetjük. Rendkívül humoros és cuki alkalmazás a 9GAG, ahol mindenki megtalálja saját szórakozását. Népszerű, ás nem túlzás azt állítani, valóban függőséget okoz!

9GAG használata

A 9GAG app-pal a gyors letöltést követően máris indulhat a móka! Facebook vagy Gmail-felhasználóként használható a felület - de bármikor újra választhatunk ez a két opció közül a beállításoknál. A főoldalra érkeznek a legfrissebb vicc-csomagok, kategóriától függetlenül. Folyamatosan töltődik, gyakorlatilag percenként kaphatunk egy újabb adrenalin löketet. Ha épp elkalandozunk a korábbiak között, a felület azonnal jelzi, amikor friss információt kapunk. A nyitólapot felfelé söpörve böngészhetjük mint egy listát. Gyors érintésre a kiválasztott képet vagy videót külön megnyitja számunkra a 9GAG.

9gag-1
9gag-2

Láthatjuk, mások hogyan értékelték és kommentelték a viccet. Ha ezek után balra söpörjük a képernyőt, már folytathatjuk is a lista böngészését, ám ekkor minden videó, GIF automatikusan elindul, függetlenül attól, hogy megnéztük-e volna. Ha egy képen hosszan lenyomva tartjuk az ujjunk, a megosztási lehetőségek ugranak fel. Így egy mozdulattal választhatjuk ki, hogy Facebook ismerőseink napját szeretnénk-e ezzel felpörgetni, vagy inkább e-mailben küldenénk el. Sőt, a Trivago szállásfoglaló applikáció is összehangolta már felületét a 9GAG-gel. Tovább a saját telefonunkra is elmenthetjük azokat, amelyek valóban megtetszettek. Az app csoportosítja is a tartalmakat, így, ha már kialakítottunk egy személyes érdeklődési kört, a mémek, geek-ek, képregények, cosplayek és cukiságok, valamint további kategóriák szerint is dönthetünk arról, milyen tartalommal üssünk el az időnket. A megosztással esetenként gondok lehetnek. A GIF-eket sem kezeli mindig barátságosan, azonban kétségtelen, hogy az egyik legviccesebb alkalmazás!

9GAG: Funny GIF, Meme & Video vicces képek, tovább az Android letöltés oldalra.