Dice 3D

dice3d A Dice 3D app egy kitűnő és szép megoldás, hogy végre ne jelentsen gondot, ha mégsem találjuk a kockát. A kis méretű alkalmazást bárhova magunkkal vihetjük, hiszen csak az okostelefonunkat kell előkapni, és már indulhat is a játék. Rázzuk meg a készüléket, mintha a markunkban szorongatnánk a dobókockákat, és, ha hirtelen megállítjuk, azok máris „landolnak”. Még a dobás hangját is beleépítették a fejlesztők, hogy valóban élethű élményben lehessen részünk.

Gyártó:
Megnevezés: Dice 3D
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 951
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Dice 3D?

Még a kézzel megfogható társasjátékok kedvelői is örülnek majd a Dice 3D alkalmazásnak. A virtuális dobókocka bárhol ott lehet velünk, és, már vigyáznunk sem kell, nehogy elszórjuk vagy elhagyjuk őket. A Dice 3D-vel most bosszúság nélkül készülődhetünk a társasjátékokhoz. Roppant egyszerű, ám különösen praktikus az app, hiszen a legegyszerűbb játékoktól a legbonyolultabbakig bárhol felhasználható. Nemcsak 1, de adott esetben 5, vagy akár 10 dobókocka is a rendelkezésünkre áll. Szabályozzuk saját ízlés szerint az effektusokat és a játékot kísérő hangokat. Még a gravitáció látványától sem kell megválnunk. Sőt, az alkalmazás helyettünk is összesíti a kigurított számokat. Elég csak megrázni az okostelefont, és a kocka már el is van vetve! A Dice 3D igazán népszerű és hasznos, akár 10 darab kockával is játszhatunk egy időben. Töltsük le, könnyen lesz az egyik kedvenc app-unk!

Dice 3D használata

Igazán kis helyet foglal el az Android-készülékeken a Dice 3D, ráadásul gyorsan is telepíthető. Remek választás, ha már csak a dobókockák hiányoznak a játékkezdéshez. A letöltés után azonnal kezdhetünk is. A felület először csak 1 darab dobókockát ad, ezt a képernyő alsó részén található menüben változtathatjuk meg. Legfeljebb 10-ig emelhető ez a szám. Az erős valóságélmény, vagyis, a dobás érzése a beállításoknál fokozható. Ha hangosítunk, valóban úgy érzékeljük majd, hogy a kockák egymásnak ütődnek. Összehangolhatjuk az okostelefon rázását a kockák gurulásának erősségével is. Minél jobban megrázzuk az Android-készüléket, annál inkább „repülnek” a virtuális kockák is.

dice3d-1
dice3d-2

Az egyik legkényelmesebb funkcióról még nem is beszéltünk: ha szeretnénk, a Dice 3D app össze is számolja a kigurított értékeket – a menüben találjuk a beállítást. Ezek után tényleg nincs szükség többre, mint nekigyürkőzni, és ügyesen rázni meg a készüléket. A virtuális dobókocka legalább olyan izgalmas, mint valóságos társai, sőt, még el sem kopik! És szinte az össze társasjáték kötelező tartozéka, tehát mindenképp jól járunk, ha az okostelefonunkon tartjuk!

Dice 3D kocka játék, tovább az Android letöltés oldalra.