Nero MediaHome

neromediahome A Nero MediaHome alkalmazáscsalád egyik darabja. Ez egy fájlkezelő szoftver, amely automatikusan beolvassa a számítógépen található médiákat – videó és audio fájlokat, tehát mozikat, zenéket, házi videókat és minden fotót. A program segít a médiafájlok rendszerezésében, lejátszásában, megosztásában és szinkronizációjában is. Az alkalmazás elérhető ingyenes, valamint kétféle fizetős változatban is (Blu-ray támogatással vagy anélkül).

Gyártó: Nero
Megnevezés: Nero MediaHome
Verzió: 15.0.04100
Frissítés:
Fájlméret: 182 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 9 859
Kategória: Lemez / CD író
Értékelés:
3.7 (18 értékelés)

Mi a Nero MediaHome?

A MediaHome egy nagyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy médiaállományainkat ne csak egyszerűen rendszerezzük, de könnyedén meg is osszuk azokat különböző eszközeink között. A segítségével zenét vagy videókat játszhatunk le, fotókat prezentálhatunk akár azoktól az eszközöktől távol, amelyeken az állományok találhatóak. A MediaHome lehetőséget biztosít arra, hogy egyszerre minden eszközünkön hozzáférjünk fájljainkhoz és egy helyen kezeljük azokat. A program erőforrás-igényes ugyan, ám cserébe bőséges lehetőségeket biztosít a platformok és eszközök közötti átjárásra.

Nero MediaHome funkciói

A program segítségével egy helyen gyűjthetjük össze és rendszerezhetjük videó, audio és képfájljainkat, gyakorlatilag tekintet nélkül azok formátumára. A program által támogatott eszközök bármelyikén lejátszhatjuk a kezelt fájlokat, szintén anélkül, hogy a kiterjesztésre gondunk lenne, ezt az automatikus és valós idejű kódolás biztosítja. A Media Center funkció intuitív rendezéssel segít összerendezni fájljainkat, legyen szó akár több ezer állományról. Az alkalmazás segítségével tévéadást stream-elhetünk más eszközökre anélkül, hogy a kompatibilitás miatt aggódnunk kellene.

Nero MediaHome

A MediaHome nem csak saját zenéink hallgatásában segít, de számos netrádió is megtalálható kínálatában és segítségével podcast-okat is hallgathatunk.

Jelenlévők

Oldalainkat 55 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura