Ashampoo Burning Studio

ashampoo-burning-studio Az Ashampoo Burning Studio Free egy ingyenes és közkedvelt Image vagy lemezkezelő szoftver. A CD, DVD vagy Blu-ray lemezek adat vagy média írása és másolása mellett teljes Backup funkcióval is rendelkezik, amivel biztonsági mentéseket végezhetünk. Ezen felül zenei CD-ket rippelhetünk, illetve image vagy ISO fájlokat készíthetünk vagy tölthetünk be virtuális meghajtónkba, de támogatja a VideoCD vagy a Super VideoCD-k írását is.

Gyártó: Ashampoo GmbH & Co
Megnevezés: Ashampoo Burning Studio
Verzió: 1.14.5
Frissítés:
Fájlméret: 32.5 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 7 229
Kategória: Lemez / CD író
Értékelés:
4.6 (18 értékelés)

Mi az Ashampoo Burning Studio?

Az Ashampoo Burning Studio Free CD/DVD és Blu-ray lemezeket kezelő szoftver, mely ingyenesen használható mindenki számára. A program regisztrálás is ingyenes, amit a menüpontok között találunk. Kezelése egyszerű, Wizardokkal vagy a felhasználót megvezető varázsló képernyőkkel segíti a munkánkat. Minden ami a lemezeink írásához fontos, azt megtaláljuk, így az adataink mentését vagy másolását, film, zene, képek írása akár újraírható lemezekre. Biztonsági másolat készítésére is ajánlják az Ashampoo Burning Studio-t vagy akár ISO Image készítésre. Több mint 1800 féle CD/DVD vagy Blu-ray meghajtót ismer.

Ashampoo Burning Studio funkciók

Az egyszerű felhasználhatósághoz tartozik, hogy drag&drop-al tudunk audio vagy mp3 CD/DVD/Bluray lemezeket készíteni, de a filmjeink írására is tökéletes (video cd/dvd/vcd/s-vcd). Beavatkozás nélkül ír audio lemezeket mp3, flac vagy wma formátumból. A fájlneveket DVD esetén 127 karakter hosszan, míg Blu-ray írásnál 64 karakter méretig kezeli.

Ashampoo Burning Studio Free

Létrehozhatunk vele CD/DVD/Bluray ISO image fájlokat, állíthatjuk az írási sebességet és még sok hasznos funkciót találunk, ha letöltjük és feltelepítjük ezt az ingyenes applikációt. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 62 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura