BurnAware

burnaware A BurnAware egy igen egyszerű, mégis hatékony és könnyen kezelhető lemezkezelő eszköz, melynek segítségével különböző lemezeket írhatunk. A támogatott formátumok listáján szerepelnek többek között az adatlemezek, Blu-ray, audio vagy mp3 CD, videó DVD. A BurnAware programban lehetőségünk van arra, hogy automatikus ellenőrzéseket végezzünk a lemezeken és a fájlokon, egyszerre több lemez kezelésére is képes.

Gyártó: BurnAware Technologies
Megnevezés: BurnAware
Verzió: 15.2
Frissítés:
Fájlméret: 7.26 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Angol
Letöltések: 4 185
Kategória: Lemez / CD író
Értékelés:
4.5 (15 értékelés)

Mi a BurnAware Free?

A szoftver komolyabb funkciókkal is rendelkezik az alapvető lemezíró képességeken túl. Segítségével ellenőrizhetjük bármely lemez írhatóságát, megjeleníthetjük a lemezinformációkat, létrehozhatunk boot lemezeket is, valamint ISO fájlba menthetjük a lemezek tartalmát. A BurnAware egy ingyenesen letölthető freeware alkalmazás, amellyel a lemezírási műveleteket nehézségek nélkül végezhetjük el. A szoftver kis erőforrás-igényű és méretű, kezelőfelülete letisztult, telepítése egyszerű. A program használata ingyenes, de csak otthoni felhasználásra természetesen.

BurnAware használata

A szoftver elindítása után a főablakba kerülünk, amely gyakorlatilag maga a főmenü – innen elérhetjük a legfontosabb funkciókat. A programot kifejezetten a kezdő felhasználók igényeire szabták, tehát nem szükséges komolyabb informatikai alapképzettség ahhoz, hogy használjuk.

BurnAware Free

A lemezkiírás műveletét néhány egyszerű kattintással elvégezhetjük, nem kell órákon át bonyolult programkezelési útmutatókat böngésznünk az egyszerű feladatok végrehajtásához. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 118 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura