Acala DVD Ripper

acala-dvd-ripper Az Acala DVD Ripper ingyenes program kitűnő minőségben konvertál audio- és videofájlokat, azonban a legfőbb funkciója a DVD másolás. Az egyik legegyszerűbb, mégis legokosabb dvd grabber, amely a másolásvédett lemezekkel is könnyedén dolgozik. Ráadásul képes arra, hogy kis méretű fájlokat hozzon létre – miközben a tartalom minősége változatlanul magas szintű marad. Szerezzünk be új zenéket, csengőhangokat az Acala DVD ripperrel! Ezt a konvertálót és grabbert a kezdők is szeretni fogják!

Gyártó: Acala Software Inc.
Megnevezés: Acala DVD Ripper
Verzió: 6.3.7.326
Frissítés:
Fájlméret: 11.4 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 704
Kategória: Cd/Dvd/Blu-ray
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi az Acala DVD Ripper?

Az Acala DVD ripper lehetővé teszi, hogy minél szélesebb körben használhassuk fel a DVD-k tartalmát, miközben a fájlok minőségéért is felel ez a program. Telepítsük a gépünkre, és a DVD anyagát máris a legnépszerűbb formátumokba konvertálhatjuk: az AVI, DivX, XviD, Mp4, 3GP, Mpeg és WMV kiterjesztéseket használhatjuk a segítségével. Az Acala DVD ripper az audiofájlokat is ügyesen kezeli. Ne aggódjunk a kimeneti fájl minőségvesztése miatt, ez ugyanis a program egyik védjegye. Az mp3/wma/mp2/m4a/aac/wav/arm kiterjesztések megőrzik az eredeti nívót. Ráadásul ez a dvd grabber képes arra, hogy ne a teljes fájl, hanem annak csak egy kijelölt részét konvertálja. Mivel gyorsan dolgozik, szinte felügyeletet sem igényel, nyugodtan elindíthatjuk a gépünkön ezt a dvd grabbert, megbízhatóan végzi el a feladatot. Menürendszere letisztult és könnyen áttekinthető.

Acala DVD Ripper használata

Készítsünk biztonsági másolatot a DVD-k tartalmáról ezzel az ingyenes és okos programmal. Az Acala DVD ripperrel akár az egész filmgyűjteményünket egyetlen adathordozóra tömöríthetjük. A dvd garbber a legkisebb méretű fájlkimeneteket kínálja, ezért nem kell már polcokat áldoznunk a kedvenc mozgóképeinknek és zenés DVD-jeinknek. Audiofájlok átalakításához is érdemes felhasználni. Olyan egyszerű felépítésű, hogy felügyeletet sem igényelnek a műveletek: elég elindítani a folyamatokat, nem kell a gép mellett állnunk. Ráadásul beállíthatjuk azt is, hogy a másolás befejeztével a program automatikusan kikapcsolja a gépünket is. Ugye, mennyire praktikus ez a funkció?

Szinte bárki hasznát veheti ennek a programnak, megbízhatóan és gyorsan dolgozik. Kompatibilis több Windows operációs rendszerrel is, problémamentesen telepíthetjük, ha a gépünkön egy Windows 98/98SE/ME/2000/XP/Vista vagy 7-es típus fut. A kis méretű kimeneti fájlokat pedig kényelmesen tárolhatjuk és halmozhatjuk fel. Bővítsük a filmes, zenés tartalmainkat ezzel a nagyon egyszerű dvd grabberrel. Ebben a védett DVD-k sem okozhatnak gondot, mert az Acala DVD ripper azokat is képes másolni, mindezt pedig teljesen ingyen.

Jelenlévők

Oldalainkat 138 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura