CyberLink Power2Go Essential

power2go A CyberLink Power2Go Essential egy ingyenesen letölthető CD, DVD és Blu-ray lemezeket író szoftver. Előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy gyors CD írási, másolási lehetőségeket biztosít, jó minőségű zene CD-ket hozhat létre általa, ugyanakkor egyszerű kezelhetősége sem másodlagos szempont, hiszen bármilyen CD-t szeretnénk is írni, csupán a „megfogom és belehúzom” módszert kell alkalmaznunk bonyolult manőverek helyett.

Gyártó: CyberLink
Megnevezés: CyberLink Power2Go Essential
Verzió: 10.0
Frissítés:
Fájlméret: 1.24 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 996
Kategória: Cd/Dvd/Blueray / CD író
Értékelés:
4.2 (6 értékelés)

Mi a CyberLink Power2Go Essential?

A CyberLink Power2Go Essential tehát egy minden az egyben CD, DVD és Blu-ray író program, mellyel gyorsan, tartósan és egyszerűen írhatjuk meg CD-inket és DVD-inket. A program gépigényei nem magas fokúak. Tökéletesen fut 7-es, 8-as Windowson és Vistán is. 128 MB SDRAM memóriát igényel adat- és zeneíráshoz, valamint 256 MB DDR RAM-ot video íráshoz. Alkalmas Audio CD, APE, Flac stb. zeneformátum megírására, AVI, Dat, FLV, MKV stb. formátumú videofájlok kiírására, valamint BMP, JPE, JPEG, JPG stb. képformátumok CD-re írására.

CyberLink Power2Go Essential használata

A programnév funkciói: a CyberLink Power2Go Essential a fent felsorolt tulajdonságai mellett még sok egyéb hasznos funkcióval is bír. Támogatja a fotó és videó letöltést Facebook-ról, Flickr-ről és Vimeo-ról. Katalogizálja és átkutatja a lemezgyűjteményét a DiscManager segítségével. Audio CD-ket konvertálhatunk és vághatunk segítségével, valamint DVD-ket írhatunk meg.

CyberLink Power2Go Essential

Minden adatát kiírhatja ennek segítségével bármilyen fajtájú CD-re. Létrehozza a Windows és a rendszermeghajtóról szóló adatok teljes körű biztonsági mentését.

Jelenlévők

Oldalainkat 23 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura