Yahoo Mail

yahoo-mail A Yahoo Mail ingyenes alkalmazással most összekapcsolhatjuk a különböző postafiókjainkat! Androidos és iPhone készüléken is tökéletesen fut az app, amellyel közös helyen kezelhetjük a Gmail-, AOL-, és Outlook- e-mailjeinket. A felhasználóbarát felület, a szép grafika és az 1000 GB-os tárhely igazán vonzóvá teszi a Yahoo Mailt, valamint megkönnyíti a napi szintű levelezésünket is. Unjuk már, hogy állandóan fiókot kell váltanunk az e-mailek megválaszolásához? Többé már nem, mert itt a Yahoo Mail!

Gyártó: Yahoo
Megnevezés: Yahoo Mail
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 350
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
4.7 (3 értékelés)

Mi a Yahoo Mail?

Szép és okos? A Yahoo Mail alkalmazásra mindkettő igaz, bár valódi erőssége a jól szervezettség, ami bármilyen helyzetben megkönnyítheti a levelezéseket. Személyes és munkahelyi fiókokat kapcsolhatunk össze, a tárhely pedig hatalmas mennyiségű információt őriz meg teljesen ingyen. A Yahoo alkalmazás arra született, hogy végre eligazodhassunk az e-mailezéseinkben. Csak szaporodnak az olvasatlan levelek? Elfelejtjük ellenőrizni egyes fiókjainkat? Ez az app egy helyen oldja meg a problémánkat! Töltsük be a levelezéseket, olvassuk el, kategorizáljuk. Még törölnünk sem kell, akkora szabad hellyel rendelkezik a felület. Sőt, a Google Drive-hoz vagy a Dropboxhoz is bármikor hozzákapcsolódhatunk. A profilunkat és a teljes fiókot személyre szabhatjuk, állítsuk be a leginkább hozzánk illó app témát! A Yahooval még a keresés is élmény, olyan gyorsan és jól dolgozik!

Yahoo Mail app használata

Ha még nem rendelkezünk Yahoo Mail-regisztrációval, első lépésben végezzük ezt el. Nagyon jó hír, hogy az app rendkívül kevés hellyel gazdálkodik, tehát nyugodtan böngészhetjük a leveleinket, nem kell aggódnunk az okostelefon töltöttségi szintje miatt! Csatlakoztassuk a különböző fiókszolgáltatókat a bal felső sarokban található főmenü parancsának segítségével. Adjuk hozzá a Gmail, AOL vagy Outlook levelező rendszereket. A Yahoo Mail segítségével egy helyen olvashatjuk az összes levelünket. Nem gond a megválaszolás, a törlés és a rendszerezés sem. Intézzünk el mindent egyszerre!

yahoo-mail-1
yahoo-mail-2

Az alkalmazás fejlesztői a személyes és munkahelyi levelezések összehangolását is elérhetővé tették a Yahoo Mail funkcióival. Nem kell ugrálnunk a fiókok között, elég csak betölteni az appot, amely tudja, mi a dolga. Indítsuk el az alkalmazást, a szükséges műveleteket a főmenüből választhatjuk ki. A Yahoo segít a rendszerezésben is! Jelöljük ki, csillagozzuk meg, címkézzük fel a fontosabb leveleket, mert a csoportosított tartalmakat mi magunk is könnyebben átláthatjuk. Naponta akár több tíz vagy több száz e-mail is átfut rajtunk, fontos egy megbízható és okos alkalmazás, hogy tényleg a kezünkben tarthassuk a dolgokat!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.