BBM - BlackBerry

bbm-blackberry A BBM - BlackBerry ingyenes üzenetküldő alkalmazással mi szabályozhatjuk a chateléseinket, ráadásul az adataink is biztonságban lesznek. Már nemcsak a BlackBerrysek élvezhetik a visszavonható vagy időzíthető csevegési funkciókat, most androidos és iPhone készülékkel is használhatjuk. A BBM-mel akár egy már továbbított szövegeket is kijavíthatunk. Könnyen kezeli a nagyobb csoportokat, ezért nemcsak szórakozásra, de munkahelyi kapcsolattartásra is ajánlott. Ingyenes, okos és biztonságos. Kell ennél több?

Gyártó: BlackBerry Limited.
Megnevezés: BBM - BlackBerry
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 700
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a BBM - BlackBerry?

Nem csoda, hogy minden okostelefonos erre az üzenetküldő alkalmazásra vágyik. A BBM – BlackBerry app mindent tud, amit a népszerű chat programok, azonban sokkal több lehetőséget kínál, mindezt pedig különösen erős adatbiztonsággal egészíti ki. Fotókat, fájlokat és szöveges üzeneteket továbbíthatunk vele, a Glympse funkcióval azt is megszabhatjuk, mennyi idő múlva tűnjön el az adat a fogadó fél felületéről. Ha privát módban folytatjuk a csevegést, az alkalmazás nem dokumentálja azt. Sok esetben azonban épp arra van szükségünk, hogy minél több célszemélyhez elérjen az információ. A BBM – BlackBerry csoportos beszélgetése kitűnően segíti akár egy 50 fős munkacsapat kommunikációját is. Üzenetküldésben és fogadásban profi a BBM app, akár lazításhoz, akár tárgyaláshoz használjuk, biztonságos felületen videó- chatelhetünk és beszélgethetünk!

BBM - BlackBerry app használata

Biztonságos üzenetküldéshez töltsük le a BBM – BlackBerry alkalmazást az okostelefonunkra vagy iPhone készülékünkre. Ezzel a praktikus és okos applikációval most nemcsak a barátainkat érhetjük el ingyenesen, de a BBM felhasználók között is új ismeretségeket köthetünk. Átlátható menüvel és felhasználóbarát felülettel könnyen és gyorsan szabályozhatóak az üzenetküldések. Először hozzuk létre a saját profilunkat, mert ezen keresztül tarjuk majd a kapcsolatot a többi BBM-essel. Ha azonnal titkosított módban szeretnék elkezdeni egy beszélgetést, érintsük meg a felső menüsorban található szemmaszkot, és a chatelést bezáróan az okostelefon nem menti az adatokat.

bbm-blackberry-1
bbm-blackberry-2

Baráti társaságoknak igazi főnyeremény ez az alkalmazás. Bizonyos időre nyilvánossá tehetjük a tartózkodási helyünket, hogy könnyebben egymásra találhassunk. Elég csak a felületet böngészni, gyorsan összeszerveződnek majd az esti bulik! Igazi fórum, nemcsak a szórakozásra vágyóknak, szintén megbízható a BBM – BlackBerry irodai munkatársaknak és tárgyalópartnereknek is! A főmenü Csatornák funkcióval a felhasználók színes és érdekes posztjait böngészhetjük, ha épp várakozunk valahol. Az appot sosem kell újraindítani, mert a háttérből aktívan nyomon követi az üzenetküldéseket, és jelez, ha új tartalom érkezett. Ha itt alakítunk ki csevegő csoportokat, biztosan nem marad le senki sem a fontos információkról. Akár egy kisebb cég belső kommunikációját is képes megoldani ez az okos app!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.