Free Video Calls and Chat

free-video-calls A Free Video Calls and Chat ingyenes alkalmazással már 0 Ft-ért beszélgethetünk az ismerőseinkkel. A táblagépes és Android-telefonos app több millió felhasználó számára tette elérhetővé a kötetlen chatelést, telefonálást és videóüzenetet. A telefonkönyvünk adataihoz hozzárendeli a funkciókat, így nekünk tényleg egy mozdulatunkba kerül a Free Video Calls and Chattel az ingyenes tárcsázás. Töltsük le az okostelefonunkra ezt a szép appot, és sosem unjuk meg majd a telefonlást!

Gyártó: Mail.Ru Group
Megnevezés: Free Video Calls and Chat
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 437
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a Free Video Calls and Chat?

A Free Video Calls and Chat alkalmazás tökéletesen kiegészíti a népszerű orosz közösségi oldalak funkcióit, de sokkal többet is kínál ennél. Ugyanis bárki számára ingyenes telefonálást, chatelést és videóhívást nyújt. A telepített alkalmazás felülete személyre szabható, a beszélgetések háttérképeit mi magunk választhatjuk meg. Korlátlan a kommunikációhoz csatlakozható személyek száma. Így már interneteléréssel is összehozhatjuk a közös esti szórakozást. Nem kell külön felhívni a barátokat, hiszen mindenkit elérhetünk egyszerre. Fantasztikus, nem? Vicces és fiatalos, néhány mozdulattal már az összes fontosabb funkció a kezünkbe kerül. Ha egy átlátható, ügyes és interaktív alkalmazást keresünk, itt a Free Video Calls and Chat!

Free Video Calls and Chat app használata

Telepítsük a Free Video Calls and Chat alkalmazást, mert sokkal egyszerűbben tárcsázhatjuk az ismerőseinket. Az ingyenes letöltés után egy regisztrációs kód érkezik az okostelefonunkra, amelyet a felület automatikusan beolvas. Nekünk már csak a profil létrehozásával kell törődnünk. Az átlátható beállítások és ismerős menü könnyed eligazodást jelent. A Free Video Calls and Chatből az egész telefonkönyvünket elérhetjük, így nem kell külön rögzítenünk az üzenetek címzettjeit. Telefonáljunk csoportosan, szervezzünk konferenciabeszélgetéseket. Ez az app ingyenesen menedzsel minden népszerű kommunikációs formát – ráadásul, szép háttérképekkel és emojikkal.

free-video-calls-1
free-video-calls-2

Minden beszélgetést feldobhatunk egy egyedi háttérrel, söpörjük balra a kijelzőt és a gyorsmenüből léphetünk a kínálathoz. Szintén itt adhatjuk hozzá a beszélgetés résztvevőit. Akár csevegés közben is bővíthetjük a kört. Ha nincs kedvünk a videós csevegéshez, az SMS-ezést kifejezetten élvezni fogjuk. Élmény ennyi emojit használni! Akár a szavakat is elhagyhatjuk, kommunikáljunk képekkel. A Free Video Calls and Chat hatékony kép és egyéb fájlok átvitelében is, ezért munkatársnak is remek. Miért fizetnénk ezekért a remek lehetőségekért, ha ez az app ingyenesen kínálja?

Tovább az Android letöltés oldalra.