Skype

skype A Skype telefonos alkalmazás az Android és iOS piac talán legnépszerűbb szereplője, bárki ingyenesen letöltheti a készülékére. Hatalmas lehetőség egy tenyérnyi felületen! Egy szempillantás alatt összeköti a barátokat, családtagokat, haverokat, legyenek bárhol is a világban. A Skype app segítségével minden chatelés, telefonálás és videó hívás ingyenes lehet, függetlenül, hogy a szomszédos utcát, várost vagy kontinenst tárcsázunk-e.

Gyártó:
Megnevezés: Skype
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 5 213
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
4.0 (3 értékelés)

Mi a Skype?

Nem a percdíjak szablyák meg a beszélgetést, így valóban élmény lehet minden egyes történet! Sőt, a Skype egyre többször ad teret üzleti tárgyalásoknak, interjúknak, tudósításoknak. Döntő többségében azonban a személyes kapcsolatainkat építjük, erősítjük meg az applikációval. A felületéről képi és videó-anyagokat is továbbíthatunk, nem kell aggódnunk a korlátozások miatt. Az átvitel folyamán nem a fájlok méretével, inkább az internetkapcsolat minőségével lehetnek gondok. A drága MMS-díjakat már el is felejthetjük, ha a kezünkben tartjuk az okostelefonunk, hiszen a Skype mindent ingyen old meg! Az alkalmazás támogatja a vezetékes és mobiltelefonszámok hívását is, kedvező percdíjakkal.

Skype használata

A Skype megszokott webes felületétől és funkcióitól nem kell megválnunk az okostelefonokon sem. Az applikáció valóban hozzá hasonló, csupán még mobilisabb! A letöltést követően beállítható, hogy az app automatikusan bejelentkezzen, amint észleli a wi-fit, illetve az aktív mobilnetet. Érdemes vezeték nélküli interneten keresztül skype-olni, illetve az adatforgalmi díjak miatt korlátlan forgalmú adatcsomagot váltani a szolgáltatótól. Amennyiben a webes felületen már rendelkezünk adatlappal, a telepítéssel be is jelentkezhetünk az applikációba - ellenkező esetben először saját profilunkat kell létrehozni. Képeket, hangulatüzeneteket, alapadatokat jeleníthetünk meg magunkról. A barátaink a felhasználó nevünk alapján, illetve az e-mailcímünk nyomán akadhatnak ránk.

skype-2
skype-1

Csak a visszaigazolt jelölések esetében látható, hogy a személy pillanatnyilag használja-e az alkalmazást. Érdemes bővíteni a partnerlistát, hogy minél több barátunkkal cseveghessünk ingyen. A chat mellett a Skype támogatja a videós és a hang alapú kommunikációt - ezek minősége nagyrészt az internet jelerősségének a függvénye. Partnereinket az applikáció abc-sorban is listázza, a főoldal pedig az utolsó chatelések alapján sorakoztatja fel a személyeket. Ha valakivel beszélgetést szeretnénk kezdeményezni, a felhasználói nevét érintve máris megnyílik egy privát ablak. A lap alján heverő ikonokkal tárcsázhatunk. Csoportos beszélgetésekre is van lehetőség, a főoldalon található ikonnal valósíthatjuk meg. Az applikációval kedvezményesen hívhatunk mobil- és vezetékes telefonszámokat. De SMS-eket is küldhetünk a Skype-on keresztül. A beállításoknál pedig egy mozdulattal átmásolhatjuk teljes telefonkönyvünket a Skype-felületre.

Skype ingyen telefonálás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.