LINE

line A LINE app több mint egy net telefon, ingyenesen cseveghetünk, telefonálhatunk; de esemény-szervezéshez és csoportos megbeszélésekhez is kitűnő választás. Most akár 200 ismerőst is bekapcsolhatunk a közös beszélgetésbe! Munkaközösségeknek, baráti társaságoknak hatékony felület, komfortosan kommunikálhatunk vele. A LINE app egyedülálló. Azzal, hogy saját profilunkhoz idővonalat rendel hozzá, képeket, videókat és üzeneteket tárolhatunk egy helyen, amelyekhez az ismerőseink is hozzáférhetnek.

Gyártó: LINE Corporation
Megnevezés: LINE
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 897
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a LINE app?

Elegendő csak egy internetkapcsolat, és a LINE app máris összeköt bennünket az ismerőseinkkel. A népszerű alkalmazással saját csoportokat alakíthatunk, ahol videó- vagy hang alapú beszélgetéssel a leggyorsabban közölhetjük mondandónkat. A népszerű fejlesztés ingyenes, és a net telefonáláson túl is számos érdekes funkcióval várja a felhasználókat. Mindenkinek lehetősége van idővonalon kommunikálni, és véleményezni az ismerősöknél olvasottakat, látottakat. Ne csak lájkoljunk, keressünk a felület applikációi között is. A LINE most egyetlen mozdulattal elérhetővé tette a legszórakoztatóbb és legjobb kikapcsolódást nyújtó alkalmazásokat is. Ha marad egy kis szabadidőnk, de nincs kivel csevegni, böngésszünk valami igazán tartalmas elfoglaltságot! Az alkalmazás matricagyűjteménye pedig valóban élménnyé varázsolja a kommunikációt. Ha pedig tartalmas szórakozásra és kikapcsolódásra vágyunk, keressük fel a kiterjedt app gyűjteményt!

LINE használata

A telepítés után a LINE app-ot egy SMS-ben érkező kód aktiválja. Ezt követően a profilunkat is pillanatok alatt létrehozhatjuk (a telefonszámunkat +36-tal rögzítsük). Ha már rendelkezünk felhasználó névvel, elég csak bejelentkeznünk az Android és iPhone készülékről. Az IMO sokoldalú felület, ingyen tárcsázhatjuk a barátainkat, bármikor megoszthatjuk velük a fotóinkat és videóinkat, így mindig információt kapnak a hangulatunkról. A fejlesztők egy változatos, mégis letisztult alkalmazást hoztak létre. Söpörjünk jobbra vagy balra, máris a legfontosabb funkciók között böngészhetünk. Ha további alkalmazásokat keresünk, a felső sáv végén találhatjuk meg.

line-1
line-2

Ugyanitt tudjuk személyre szabni az üzenetjelzéseket és a net telefon beállításait, vagy módosítani az adatainkat. Színesítsük az alkalmazást matricákkal, válasszunk a szöveges üzenetekhez betűtípusokat. Rengeteg lehetőséget találunk a LINE app felületén, de, ha továbbiakra vágyunk, látogassunk el a Stricker Shop-ba. Válasszunk tehát egy olyan net telefont, amely ingyenesen és gyorsan elérhetővé tesz számunkra bárkit az egész világon!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.