WhatsApp Messenger

whatsapp A WhatsApp Messenger ingyenesen letölthető alkalmazással már akárhol elérhetjük az ismerőseinket, barátainkat, családtagjainkat 0 forintért. A net telefon pedig az egyik legnépszerűbb kommunikációs app, hiszen internet segítségével most könnyen és gyorsan teremthetünk kapcsolatot. Fotózzuk le, vegyük fel videóra, gondoljuk ki, írjuk meg, és mindezt ingyenesen továbbíthatjuk a WhatsApp segítségével – a interaktív felület szöveges és képes tartalmakat egyaránt közvetít.

Gyártó: WhatsApp Inc.
Megnevezés: WhatsApp Messenger
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 089
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a WhatsApp Messenger?

Elkészült életünk legszebb szülinapi tortája, vagy mesésre kerekedett a vendégváró vacsora? Esetleg egy új házi kedvenc érkezett az otthonunkba, vagy épp csak felhőtlenül jó a kedvünk? Meséljük el az ismerőseinknek, sőt, a WhatsApp-pal most ingyenesen továbbíthatjuk a képeket és üzeneteket is, mindegy, hogy a másik fél az országban él, esetleg egy távolabbi kontinensen. A kapcsolattartás praktikus és valóban egyszerűen kezelhető formája a WhatsApp, amelyben minden korosztály könnyen kiismerheti magát. A felület nagyban hasonlít a mobiltelefonok címjegyzékéhez, és egyetlen menüből elérhetjük az összes interaktív funkciót! A WhatsApp-ot már több tízmillióan használják szerte a világban, nem véletlenül népszerű ez a kitűnő alkalmazás. Felejtsük el a nemzetközi díjakat, ezzel az alkalmazással már nem kell számolnunk a perceket sem.

WhatsApp Messenger használata

Az Android-készülék egyik leghasznosabb tartozéka a WhatsApp. Az alkalmazás a már meglevő telefonszámunkat használja a kommunikációhoz, ezért a könnyű és gyors letöltést követően nincs is más teendőnk, mint a számmal regisztrálni. Ezt követően az engedélyező kód automatikusan betölti magát. A felületen azonnal barátokkal találjuk magunkat körbevéve, hiszen a WhatsApp egy helyre gyűjti össze azokat az ismerősöket, akik szintén felhasználók. Csak egy gombnyomás, és már ingyenesen cseveghetünk, illetve küldhetünk üzenetet is – népszerű app felületéről valóban problémamentesen kommunikálhatunk. A mémek, videók és fotók felpörgött világában a WhatsApp lépést tart az igényekkel, a felső menüsorból egy mozdulattal előhívható az összes interaktív kapcsolattartási eszköz. Még viccesebbé, frappánsabbá tehetjük így tartalmainkat!

whatsapp-1
whatsapp-2

Írjunk egyszerűen és gyorsan, kommunikáljunk ingyenesen a WhatsApp-pal! Hívjuk meg további ismerőseinket egy mozdulattal, hogy velük is könnyen tarthassuk a kapcsolatot. Állítsuk be ízlésünk szerint a chatfal hátterét, változtassunk a betűtípuson, alakítsuk saját igényeinkhez ezt a remek és népszerű alkalmazást! Ha pedig épp nem tartózkodunk internet közelben, később felcsatlakozva elolvashatjuk az offline üzeneteket is. Így valóban semmiről sem maradunk le a WhatsApp-pal!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.