IMO

imo Az IMO a videó csetelés egyik legjobb alternatívája. Az okostelefonra és táblagépekre telepíthető app-pal a leggyorsabb módon érhetjük el az ismerőseinket. Hozzunk létre csoportokat, ahol könnyen megoszthatjuk és együtt nézegethetjük a képeket és videókat. Mindenképp hasznos, hiszen néhány mozdulatunkba kerül, hogy mobillal rögzítsük a képanyagot, és továbbítsuk azt. Az IMO felülete lépést tart az igényekkel, a videóhoz, hanganyaghoz nincs szükségünk további alkalmazásokra.

Gyártó: imo.im
Megnevezés: IMO
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 390
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi az IMO?

Az IMO ingyenes alkalmazás igazi virtuális találkahely és igazán megkönnyíti az üzenetküldést. A különleges videó cset alkalmazással akkor is együtt lehetünk a barátainkkal, ha történetesen több száz kilométer távolságra tartózkodnak tőlünk. Kapcsoljuk be az IMO kameráját, és máris megoszthatjuk az izgalmas, meghökkentő vagy épp kedves dolgokat. Gyorsabban és egyszerűbben kommunikálhatunk, ha szövegírás helyett a videót választjuk. Az ingyenes app támogatja a képnézegetést is, így jó minőségű tartalmakat közvetíthetünk a legkönnyebb módon. Az IMO az Android és iPhone készülékünkön keresztül kommunikál az ismerőseinkkel, ezért a telefonkönyvünk adatait szinkronizálja majd saját felületével. Azonnal megtaláljuk azokat, akik szintén IMO-sok, de telefonszámok alapján is bárkit meghívhatunk ingyenesen chatelésre! Mivel létrehozhatunk saját csoportokat is, ez különösen hasznos funkció egy eseményt megszervezésénél, ahol széles körben szükséges elérnünk a célszemélyeket. A szöveges üzenetküldés híveinek sem lesz okuk panaszra: a népszerű alkalmazással rengeteg izgalmas és vicces matrica közül választhatnak chatelés közben!

IMO használata

Az IMO-on megtaláljuk a legfontosabb kommunikációs formákat, de az app igazi erőssége nem a szöveges üzenet, hanem a videó csetelés. Kis helyet foglal el a mobilkészüléken, és internetkapcsolaton keresztül bárkivel ingyen cseveghetünk. A telepítés után az alkalmazás számára jóvá kell hagynunk a telefonszámunkat. Az IMO megkeresi azokat az ismerőseinket, akik szintén felhasználók, így azonnal kapcsolatba léphetünk velük. Söpréssel könnyedén tudunk váltani a chat-előzmények és a partnerek között, a beállításokat pedig egy mozdulattal előhívhatjuk az alsó sávból. Szintén itt találjuk a Keresés funkciót és a kamera ikonját. Ha a számunkra legmegfelelőbb üzenetjelzést állítjuk be, biztos nem maradunk le semmiről sem. A LED- és hangfigyelmeztetőn túl rezgést és előugró ablakot választhatunk.

imo-1
imo-2

Az IMO app adatvédelmi szempontból is felkészült. Beállíthatjuk, hogy csak számunkra ismerős telefonszámról fogadhassunk üzenetet. Továbbá a chat előzményeket is néhány mozdulattal törölhetjük – de, ha szeretnék, az alkalmazás elmenti a számunkra. Android készülékkel valóban könnyen kezelhető, ezen felül pedig megbízható alkalmazás az IMO videó cset!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.