Camfrog Video Chat

Camfrog Video Chat A Camfrog Video Chat egy ingyenesen letölthető és felhasználható webkamera szoftver. Világszerte rengetegen használják arra, hogy webkamerán keresztül kommunikáljanak egymással, videokonferenciákat szervezzenek, fájlokat osszanak meg egymás között. Felhasználói chat szobákat hozhatnak létre, amelyeket a szolgáltató vagy saját maguk működtethetnek. A program használata egyszerű, és több célra is használható, ezért igen népszerű az internetezők körében.

Gyártó: Camshare Inc.
Megnevezés: Camfrog Video Chat
Verzió: 6.11
Frissítés:
Fájlméret: 10.9 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 501
Kategória: Kommunikáció / Videó chat
Értékelés:
5.0 (7 értékelés)

Mi a Camfrog Video Chat?

A Camfrog legelső verzióját 2003-ban publikálták fejlesztői. A program alapvető célja természetesen az, hogy webkamerákon keresztül összekapcsolja felhasználóit. Már több mint 90 millió letöltéssel büszkélkedhetnek, s hálózatukon rendszerint több mint százezer online felhasználó található. A felhasználók létrehozhatnak akár ezerfős, jelszóval védett szobákat is, ahol néhány kattintás csak a videochat indítása. Nagyon fiatalok számára nem ajánlott, hogy felügyelet nélkül használják, a 16 év felettieknek azonban jó móka lehet a sok ezer online felhasználóval való beszélgetés, kapcsolatteremtés.

Camfrog Video Chat funkciói

A Camfrog letöltése ingyenes, telepítése és a használatához szükséges regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe. Állapotunkat láthatatlanra is állíthatjuk, vagy szabadon barangolhatunk mindenki számára elérhetően a sok ezer tematikus szoba között. Szabadon választott felhasználónevünk mellett a program egy legördülő menüt kínál fel, ahol kapcsolati beállításaink találhatóak. Nézetet válthatunk, hogy ismerőseinket, a szobákat vagy a telefonálás/SMS nézetet lássuk.

Camfrog Video Chat

A program segítségével természetesen nem csak webkamerán keresztül kommunikálhatunk, de szöveges és audio üzeneteket is válthatunk ismerőseinkkel. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 91 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték