Facebook Chat IM

facebook-chatim A Facebook Chat IM nem rendelkezik semmilyen lényegesen nagy újítással, de igencsak egyszerűvé teszi a barátainkkal való kapcsolatfenntartást és interakciót. Segítségével egyenesen a számítógépes asztalról cseveghetünk barátainkkal, anélkül, hogy be kellene lépnünk a Facebook-ra. Ennek köszönhetően nyugodtan böngészhetjük az Internetet, nézhetünk egy filmet vagy épp dolgozhatunk. A felhasználó felülete egyszerű, jól kezelhető.

Gyártó: Facebook
Megnevezés: Facebook Chat IM
Verzió: 1.1
Frissítés:
Fájlméret: 4.19 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 812
Kategória: Kommunikáció / Cset
Értékelés:
4.6 (8 értékelés)

Mi a Facebook Chat IM?

A Facebook Chat IM egy instant üzenetküldő és társalgó program, az egyetlen kifejezetten a Facebook számára létrehozott csevegő program, amelynek segítségével a legkényelmesebb módon beszélgethetünk Facebook felhasználó barátainkkal, ismerőseinkkel. Nagy előnye, hogy a Facebook-ba való bejelentkezés nélkül is könnyedén kapcsolatban maradhatunk barátainkkal, és közben nyugodtan internetezhetünk, vagy bármilyen más elfoglaltságot fenntarthatunk. A Facebook Messenger IM-et a GNU LGPL alatt adták ki, ami azt jelenti, hogy teljesen ingyenes és nyílt forráskódú projektekhez bármikor felhasználható.

Facebook Chat IM használata

A Facebook Messenger IM használata rendkívül egyszerű, és még azoknak sem jelenthet problémát, akik még nem használtak ehhez hasonló instant üzenetküldő programot. Egyszerű és felhasználóbarát felületének köszönhetően azonnal értesülhetünk a barátainkkal kapcsolatos legfrissebb hírekről. A program emotikon-okat, státuszfrissítéseket, hangjelző értesítéseket is tartalmaz, de azt is lehetővé teszi, hogy rajta keresztül állítsuk be vagy módosítsuk Facebook biztonsági beállításainkat.

Facebook Chat IM

A Facebook Messenger IM a Facebook beépített chat ablakához hasonlóan működik, azzal a kivétellel, hogy használata nem követeli meg, hogy be legyünk jelentkezve Facebook fiókunkba. A Facebook kedvelőinek és rendszeres felhasználóinak ajánlott.