ManyCam

ManyCam letöltés A ManyCam egy kreatív, szórakoztató webkamera alkalmazás, amely segítségével kedvünk szerint manipulálhatjuk a kameránk által közvetített képet. Letöltése és használata teljesen ingyenes. A szoftver igazi különlegessége azonban nem ez, hanem az, hogy automatikusan képes alkalmazkodni a közvetített kép változásaihoz. A ManyCam speciális arcfelismerő rendszeres segítségével nyomon követi, merre mozdulunk a képen, és a beillesztett grafikákat is ennek megfelelően mozgatja.

Gyártó: ManyCam LLC
Megnevezés: ManyCam
Verzió: 4.1.0.11
Frissítés:
Fájlméret: 213 KB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 7 349
Kategória: Kommunikáció / Videó chat
Értékelés:
4.3 (12 értékelés)

Mi a ManyCam?

A ManyCam segítségével különböző effektusokkal gazdagíthatjuk vagy eltorzíthatjuk a kamera által nyújtott képet, hozzáadhatunk vicces grafikai elemeket, például rajzolt szemeket, szemüveget, sapkát, parókát. A program ugyancsak támogatja a különböző virtuális hátterek beállítását, legyenek azok animáltak vagy statikusak. Megjeleníthetünk bármilyen képet vagy rajzot, szöveget, de akár videókat is lejátszhatunk háttérként beállítva, miközben ismerőseinkkel csevegünk. Arra is lehetőségünk van, hogy ne fájlból, hanem közvetlenül a Desktop-ról illesszük be ezeket.

ManyCam használata

A ManyCam része egy speciális grafikai modul is, amely által magunk is egyszerűen és gyorsan létrehozhatunk grafikákat, rajzokat, amelyekkel feldobhatjuk a webkamerás kommunikációt. Ez a modul alkalmas arra is, hogy már meglévő médiafájlokat a ManyCam által is használt formátumúra konvertáljunk.

ManyCam

Grafikákat és effekteket nem csak a beépített modellek közül vagy saját forrásból szerezhetünk, a ManyCam hivatalos weboldalán egy több ezer darabot tartalmazó adatbázisból válogathatunk. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Jelenlévők

Oldalainkat 38 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura