Call Recorder

call-recorder A Call Recorder hívás felvevő egy rendkívül hasznos app, most már okostelefonnal és táblagéppel is rögzíthetjük a beszélgetéseket. A kimenő és bejövő hívásokat hangalapú fájlokban naplózza az alkalmazás, így valóban mindent elmenthetünk. Tudni fogjuk nemcsak, hogy ki és mikor tárcsázott bennünket, hanem kiderül az is, miért. A felvett anyagokat bármikor visszahallgathatjuk, így nagy eséllyel megtaláljuk majd az elhangzottak között azt az információt, amit elfelejtettünk.

Gyártó: C Mobile
Megnevezés: Call Recorder
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 556
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
3.8 (4 értékelés)

Mi a Call Recorder?

A telefon gördülékennyé teszi a kommunikációnkat, közvetlenül és a gyorsan érhetjük el a fontos személyeket. A Call Recorder app pedig abban segít, hogy a lényeges információk ne vesszenek el az idő múlásával. Remekül egészíti ki a memóriánkat, hiszen, ha valami nem jut eszünkbe, de elhangzott egy korábbi beszélgetésben, kikereshetjük az elmentett hangfájlok közül. Az alkalmazás már többféle fájlformátumot is kezel, és minden hívást automatikusan elment. A letisztult felületen visszahallgathatjuk, törölhetjük, sőt, meg is oszthatjuk a korábbi anyagokat. Ha nem érdekünk folyamatosan nyomon követni a fájlokat, engedélyezzük, hogy az app bizonyos időszakonként megszabaduljon a mentett hanganyagoktól. A Call Recorder PRO fejlesztése már lehetőséget ad arra is, hogy minden lezárult beszélgetésről azonnal dönthessünk, töröljük, vagy megtartjuk. Találkozó időpontok, fontos adatok és útbaigazítások lehetnek újra a segítségünkre. A Call Recorder-rel nem száll el a szó, ezért egyedi és érdekesség ez az applikáció.

Call Recorder használata

A Call Recorder app-pal minden telefonbeszélgetésünket automatikusan rögzítjük. A hívás felvevő kezelése rendkívül egyszerű, és kevés helyet is foglal az Android-készüléken. Nincs más dolgunk, mint letölteni, hiszen az app tudja a dolgát. A telepítést követően minden csevegésünket hangfájllá alakítja, amelyet bármikor visszakereshetünk. Hallgassuk újra a fontos telefonálásokat, és utána akár egy mozdulattal törölhetjük azokat. A Call Recorder képes különféle formátumot létrehozni, így a népszerű mp3 mellett az 3GPP és MPEG4 között is választhatunk. Válasszuk ki ezt azonnal a telepítés után, és később nem lesz gondunk a konvertálással sem.

call-recorder-1
call-recorder-2

Rendkívül egyszerű az app működése. Ám, mivel automatikusan naplózza a hívásokat, ha sokat telefonálunk, rövid idő alatt igencsak felhalmozza a hangfájlokat. A Call Recorder ezért automatikusan törli az anyagokat. A beállításoknál szabályozhatjuk azt, hogy milyen gyakran ürítsen. Azonban az app hangfájljai egyenként is zárolhatóak, így, automatikus törlésnél a kiválasztott darabokat mégis megőrzi a Call Recorder.

Tovább az android letöltés oldalra.