TrueCaller

truecaller A TrueCaller híváskezelő egy rendkívül okos alkalmazás, amely ingyen telepíthető Android és iPhone készülékre és táblagépekre is. Könnyedén indíthatunk kimenő hívásokat és azonosíthatunk bejövőket, az app legnagyobb előnye azonban mégis az, hogy blokkolja az ismeretlen és kéretlen számokat. Teljes körű biztonságot nyújt, és probléma nélkül kezelhető, szép felületet kapunk, ha a Truecallert választjuk. Valljuk be, egyre kevesebb ismerősünk telefonszámát tudjuk fejből, de miért is jegyeznénk meg.

Gyártó: True Software Scandinavia AB
Megnevezés: TrueCaller
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 7 195
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
2.4 (9 értékelés)

Mi a TrueCaller?

Fontos, hogy könnyen tájékozódjunk a telefonkönyvünkben, átlátható hívásnaplót böngésszünk, és, ha szükséges, bármikor gyorsan tárcsázhassunk. A Truecaller híváskezelő remekül szervezi össze az okostelefonban elmentett információkat a népszerű közösségi felületek elérhető adataival. A nevekhez profilképet és e-mail elérhetőséget is rendel, így sokoldalúvá válik a kapcsolattartásunk. Tárcsázzunk, írjunk levelet, küldjünk SMS-t. A Truecaller-rel minden lépésünket visszakereshetjük és nyomon követhetjük. A telefonkönyv kialakításával azonnal megtaláljuk a kívánt nevet, ha az oldalsáv ABC-jét alkalmazzuk. De kereshetünk már a nyilvános adatbázisban is: személynév vagy telefonszám alapján azonosíthatja a másik felet a Truecaller. Viszont, ha név alapján sem tudnánk azonosítani a tárcsázó felet, ez az app kikeresi a hívó fél profilképét akkor is, ha azt nem tárolja a telefonkönyvünk. A Google-lal és Facebook-kal szinkronizált Truecaller valóban megkönnyíti a kapcsolattartást!

TrueCaller használata

Töltsük le az ingyenes Trucaller hívás kezelő app-ot, az okostelefonunk sem bánja majd, hiszen rendkívül kevés helyet foglal el a készüléken. Az alkalmazás a kimenő és bejövő hívásokat rögzíti, a telefonkönyvet menedzseli és védetté tesz bennünket a kéretlen felekkel szemben. Az ABC-sorrendben rendszerezett partnerek adatait szinkronizálja egyéb nyilvános felületekkel, így a Truecaller egy helyre gyűjti a telefonos- és online-elérhetőségeket. Könnyen kezelhető az app, ha nem szeretnénk időt szánni saját profilunkra, a Google-, vagy Facebook-adatainkat is betölthetjük a felületre.

truecaller-1
truecaller-2

Az ingyenes Truecaller a partnerekhez hozzárendeli a fellelhető profilképeket akkor is, ha a telefonkönyvünkben külön nem rögzítjük azt. Jelzi továbbá, ha a korábban nem elérhető fél újra telefonközelbe került, és tárcsázhatóvá vált a telefonszáma. Amint meglátjuk a név mellett felbukkanó zöld jelzést, indíthatjuk is a hívást. Nem véletlenül népszerű a Truecaller, a felhasználók hasznosnak és megbízhatónak tartják. Érdemes már ma rábízni a telefonkönyvünket!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.