Scene: Organize & Share Photos

scene-photos A Scene: Organize & Share Photos app-pal gyorsan és egyszerűen kezelhetjük a teljes fotógyűjteményünket bármilyen androidos vagy iPhone készüléken. Letisztult dizájn, okos kereső és biztonságos megosztás – ez a Scene. Tökéletesen alkalmazkodik az okostelefonos szokásainkhoz, ezért sokkal ügyesebb a gyári képkezelőknél. Próbáljuk ki, milyen egyszerűen csoportosíthatjuk a képeinket, ennél már csak a megosztásban ügyesebb az app. Azonnal rendet tesz a pixelkáoszban, töltsük le most.

Gyártó:
Megnevezés: Scene: Organize & Share Photos
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 375
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Scene: Organize & Share Photos?

Egyszerű, mégis nagyszerű fotókezelő app a Scene: Organize & Share Photos! Nagyon szép, letisztult dizájnú felületre számíthatunk, ahol könnyen és gyorsan böngészhetünk a képek között. A dátum alapján rendszerezett gyűjteményben saját elképzelésünk szerint új albumokat hozhatunk létre. Az alkalmazás nem szab határt, gyakorlatilag számtalan új mappát nyithatunk meg – annyit, amennyire szükségünk lesz. Érintsük meg a fotókat és húzzuk a kiválasztott fájlba. Szinte egy pillanat alatt végzünk a rendszerezéssel, ugye? Osszuk meg az ismerősökkel, barátokkal a közös élményeket – ezt akkor is megtehetjük, ha ők maguk nem Scene: Organize & Share Photos felhasználók. Az app kreatív és interaktív, engedélyezhetjük, hogy mások is feltölthessenek tartalmakat a mi mappáinkba. Olyan szép a felülete, mint egy fotós könyvnek – amit most közösen átpörgethetünk a barátainkkal.

Scene: Organize & Share Photos app használata

Most tényleg csak egy mozdulatunkba kerül, hogy okos fotógyűjteményt kerüljön az mobilunkra. Telepítsük ezt az appot, a Scene: Organize & Share Photos olyan kevés helyet igényel, hogy verhetetlen a gyári beállítású fényképkezelővel szemben. Interaktív és ügyes. A regisztrációt követően az alkalmazás azonnal szinkronizálja a saját felületével a telefonon található képeket. A betöltött tartalom átlátható módon jelenik meg, a fotózás dátumához párosítva. Söpörjük el balra a képernyőt, máris láthatjuk a létező albumokat – vagy egy mozdulattal létrehozhatjuk az újabbakat. Tegyünk egyszerre több képet egyetlen érintéssel a mappába! Először jelöljük ki a kiválasztott fotókat, majd közülük bármelyiket érintsük hosszan, és máris az ujjunkban a megoldás: húzzuk rá a mappára.

scene-photos-1
scene-photos-2

Gyors és okos a Scene: Organize & Share Photos alkalmazás. A kijelölt fotókat az alsó menüsávban található ikonokkal szerkeszthetjük. Itt tudjuk egyenként törölni is. Megosztani, áthelyezni, átmásolni a jobb felső sarokból előhívható gyorsmenüvel tudjuk. Tegyük közzé Facebookon, küldjük el barátainknak, vagy egyszerűen csak mentsük el a kedvencek közé, ahol mindig egy helyen találjuk a legjobb fotóinkat. A Scene tudja mi a dolga, fedezzük fel, mennyire okos ez az app!

Scene: Organize & Share Photos fotómegosztás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.