Google Lens

google-lens A Google Lens egy nagyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy játszva használjuk ki a telefonunk kamerájának képességeit, és információkat kapjunk a környezetünkben található dolgokról. Az app rendkívül egyszerűen használható, és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Praktikus megoldás különféle kihívásokhoz, amely nélkülözhetetlen eszköz lehet a mindennapi életben. Az okos kamera alkalmazások kategóriában a Google Lens kiemelkedően jó választás.

Gyártó:
Megnevezés: Google Lens
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 461
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Google Lens?

A Google Lens applikáció segítségével gond nélkül használhatjuk az okostelefon kameráját különböző feladatokra. Az alkalmazás az okostelefon kameráját olyan eszközzé teszi, amely képes azonnal felismerni a körülöttünk lévő tárgyakat, szövegeket és de akár még állatokat is. A Google Lens képes felismerni szinte bármit és azonnal információkat keresni róluk az interneten. Az alkalmazással egyszerűen azonosíthatjuk a virágokat, növényeket, ételeket, vagy akár az épületeket is. Ráadásul nem csak az azonosításra alkalmas, hanem a keresésre is. Ha például látunk egy terméket, de nem tudjuk mi az, csak odatesszük a telefonunk és az app megmondja, hogy mi az, és még az összetevőit is megtalálja ha szükséges.

Google Lens app használata

A Google Lens használata rendkívül gördülékenyen megy. Az alkalmazás azonnal aktiválható, csak rámutatunk az okostelefon kamerájával az érdeklődésre számot tartó tárgyra, és az rögtön megkezdi a működést. A Google Lens rendkívül hasznos lehet, ha pl. a boltban vagy, és nem tudod, melyik terméket válaszd. Csak mutasd rá a kamerával a kívánt termékre, és az alkalmazás azonnal megmondja, melyik a legjobb választás. Ezenkívül a szövegfelismerésben is remekül teljesít az app. Ha például szeretnénk lefordítani egy idegen nyelvű feliratot, csak rámutatunk a kamerával, és az alkalmazás azonnal megjeleníti a fordítást. Ha pedig ki szeretnénk szedni az adatokat egy nyomtatott anyagból, csak lefotózzuk, és azon nyomban egy szöveges dokumentumban menti el.

google-lens-1
mi az a google lens, google lens ingyenes.
google-lens-2
google lens használata, google lens app.

Az 'Google Lens' további funkciói közé tartozik az éttermi ételek megismerése és a kódok, mint a QR- és a vonalkódok beolvasása is.

Nézd meg videón is

Google Lens online, tovább az Android letöltés oldalra.