VSCO

vsco A VSCO az egyik legsikeresebb ingyenes fotós alkalmazás. Az iPhone-készülékek mellett már Androidra is telepíthető, hogy kitűnő minőségben készíthessünk emlékeket az élet legszebb, legfontosabb pillanatairól. Az app szerkesztési funkciói is irigylésre méltóak, szűrőket állíthatunk be a felületen és további extrákat aktiválhatunk a lélegzetelállítóan szép fotókért. Fényképezzünk, kísérletezzünk, szerkesszünk – a végeredményt pedig mutassuk meg az ismerőseinknek. Igen, ezt tudja a VSCO, töltsük le!

Gyártó:
Megnevezés: VSCO
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 526
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a VSCO?

Itt egy remek fotós alkalmazás, amely semmibe sem kerül, mégis a legtöbb gyári fényképezés szoftvert túlszárnyalja. A VSCO appot eredetileg iOS platformra fejlesztették, de olyan gyorsan népszerűvé vált a filterekkel és szerkesztő funkciókkal ellátott program, hogy már telepíthető az androidos változata is. A Visual Supply Co. rövidítéseként elterjedt app ingyenesen turbózza fel a digitális fényképeinket. A felület kreatív és sokoldalú lehetőséget kínál. A VSCO felhasználói nemcsak közösségi oldalakon oszthatják meg a fotókat, maga az alkalmazás is lehetővé teszi a nyomon követést. Rendszerezzük mappába saját alkotásainkat, böngésszünk a többi felhasználó között, találjunk kedvencekre, inspirálódjunk. A VSCO funkcióiban és felépítésében egy remek fényképező program, nem véletlenül robbant hatalmasat és vált népszerűvé az app-piacon. Ingyenesen használhatjuk a szerkesztés funkciókat is, azonban egy kevés többletért további szűrőket telepíthetünk a programhoz.

VSCO app használata

Jó döntés egy megbízható és okos fényképező alkalmazást telepíteni az okostelefonunkra, hiszen sok esetben a gyári beállítások igen kevés lehetőséget kínálnak fotózáskor. A VSCO tartja a lépést a 21. századi fotóőrülettel, a fényképező és szerkesztési funkciókkal minőséges és szép tartalmakat hozhatunk létre. A VSCO nem kifejezetten közösségi fotós alkalmazás, ezért más népszerű társai mellett itt még hangsúlyosabb a sokszínűség és felhasználóbarát felület. Miután letöltöttük, szinte azonnal indíthatjuk is az appot.

vsco-1
vsco-2

Az elkészült fotókat a felületen keresztül megoszthatjuk más VSCO-használókkal, de mi is böngészhetünk a feltöltők alkotásai között. Rendkívül okos és funkciógazdag a VSCO app, állíthatunk a kép színein, a kontraszton, részleteket vághatunk ki az eredeti képből. Az árnyalatokat megváltoztathatjuk, illetve az expozíció eredeti helyzetén is alakíthatunk. Egy régi hangulatú, megkopott, szemcsés fényképet szeretnénk létrehozni? Ezt a stílust néhány mozdulattal megvalósíthatjuk, ha VSCO appot töltünk le a mobilunkra. Fotózás-rajongóknak kifejezetten ajánlott.

VSCO: Photo & Video Editor fotó háttér, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.