Signal

signal A Signal egy olyan ingyenes üzenetküldő alkalmazás, ami biztonságos üzenetküldést biztosít a haználói számára. Az app a titkosított üzenetek küldését teszi lehetővé, így biztosítva a privát kommunikációt. Az alkalmazás támogatja a csoportos üzeneteket és hívásokat, valamint a csatolmányok küldését is. A használatával a biztosak lehetünk benne, hogy az adatvédelem a legmagasabb szinten van. A Signal letöltése és telepítése gyorsan megy, mind Android és iPhone telefonokra.

Gyártó:
Megnevezés: Signal
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 162
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Signal?

A Signal alkalmazás minden üzenetet és hívást titkosít, továbbá biztosítja a felhasználók számára a végfelhasználói titkosítást, ami azt jelenti, hogy csak a címzett és a címző tudja elolvasni az üzeneteket. A Signal továbbá támogatja a hívásokat is, így telefonhívásokat is titkos üzemben bonyolíthatjuk az app segítségével. Csatolmányokat is küldhetünk így például képeket, videókat, hangfelvételeket, amiket szintén nem láthat illetéktelen személy. A Signal alkalmazás szinkronizálja a címjegyzéket is, így a Signált használva könnyedén megtalálhatják azokat az ismerőseiket, akik már regisztrálták az appot.

Signal app használata

A Signal használata egyszerű, elég csak letölteni és telepíteni. Ezt követően egy gyors regisztrációra van szükség, amihez elég csak a telefonszámukat megadni. A regisztráció után már használhatjuk teljeskörűen üzenetek és hívások küldésére, fogadására. Az üzenetek küldése egyszerű, elég csak a címzett kiválasztása és az üzenet megírása. A hívások a szokásos módon, elég csak a címzett kiválasztása és a hívás indítása. A Signal továbbá támogatja a csoportos üzenetek és hívások küldését is. A csoportok létrehozása és a csoporttagok hozzáadása mindössze néhány kattintás. A csoportban a felhasználók közösen beszélgethetnek, megoszthatják információkat, és csatolmányokat is küldhetnek. Amennyiben valaki kilép a csoportból, az üzenetek és a csatolmányok már nem lesznek elérhetők számára.

signal-1
signal app how it works, signal app how to use.
signal-2
signal private messenger app features, signal messenger app.

A Signal alkalmazás továbbá lehetővé teszi az egyedi üzenetek titkosítását, így a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy az adataik biztonságban vannak. Az üzenetek vagy hívások értesítését a beállításokban ki be kapcsolhatjuk.

Nézd meg videón is

Signal - Privát üzenetküldő private messenger használata, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.