Retrica

retrica A Retrica ingyenes fényképező és fotószervező alkalmazás. Androidos vagy iPhone készülékkel most sokkal egyszerűbb, mégis izgalmasabb lett a fotózás: rakjunk filtert a képre még azelőtt, hogy elkészítenénk azt. Fedezzük fel a GIF-eket és az osztott képernyős képeket! Baráti partykhoz és családi fotózáshoz remek fotós app, később pedig okosan rendszerezi a tárolt pixeleket. A Retricával szórakoztató a képnézegetés is – így másokat sem hagyuk ki az élményből. Ha ezt töltjük le, már oszthatjuk is a legjobb fotókat!

Gyártó:
Megnevezés: Retrica
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 779
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Retrica?

Rendkívül szép felületével és különleges funkcióival a Retrica egyedülálló a fényképező appok között. Szerkesszük meg a képet még az elkészülés előtt – de később is bármikor könnyen hozzáférhetünk, és a saját ízlésünk szerint filterezhetjük. Kifejezetten közösségi felhasználásra készült, ezért a kedvenc fórumainkra szinte egye mozdulattal továbbküldhetjük a fotóinkat. A Facebookkal és az Instagrammal minden nap kommunikálhatunk. Ez a fényképezős app talán életünk legklasszabb GIF-eit is összehozza nekünk. Kapcsolódjunk be a képes őrületbe, fotózzunk, videózzunk, szerkesszünk – találjuk ki saját, egyedülálló védjegyet, amiről biztos mindenki rájön, ki is a fotós! Hozzuk elő magunkból a művészt, állítsunk össze kollázsokat. Ha szeretjük a kihívásokat, próbáljunk ki filtereket véletlenszerűen – vicces vagy találó lett a végeredmény? Itt az ideje, hogy lőjünk egy különleges szelfit a Retricával!

Retrica app használata

A Retrica app-pal mi készíthetjük a legötletesebb szelfiket és GIF-eket. Nem kell aggódnunk az átláthatóság, a fényképek elrendezés miatt sem, mert a Retrica gondosan tárol. Az albumokban már előkép alapján is kereshetünk egy-egy konkrét kép után. Telepítsük az alkalmazást, majd regisztráljunk a felületen, ezt leggyorsabban a Facebook-fiókunkkal tehetjük meg. És indulhat is a szórakozás, azonnal fényképezhetünk. Válasszunk filtert már ennél a lépésnél! Az alsó menüsorból hívhatjuk elő a lehetőségeket. Szép és egyedi árnyalatba burkolhatjuk a kép felületét, és az elkészült fotót később is megszerkeszthetjük. Ehhez kiváló segítséget ad az eszköztár.

retrica-1
retrica-2

A fényképnél vajon mi lehetne személyesebb? A Retrica alkalmazással születésnapi ajándékot is készíthetünk. Ki sem kell nyomtatni a képet, sőt, elhanyagolhatjuk a bekeretezést is – a meglepetésfotót egyszerűen csak osszuk tovább a közös felületekre, így az ünnepelt azonnal meg is tekintheti. Ne lepődjünk meg, hogy a a Retricával gyorsan begyűjtünk majd néhány lájkot! A végeredmény ugyanis mindig szép. Nem is csoda, hogy gyönyörű képeket lőhetünk vele! Ott a helye a farmerzsebünkben, akárhova is megyünk!

Retrica - The Original Filter fotókezelő, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.