Pixlr

pixlr A Pixlr egy ingyenes képmanipuláló alkalmazás, amely letölthető az Android és az iPhone okostelefonokra. Az Inmagine Lab fejlesztette alkalmazás lehetővé teszi, hogy könnyedén szerkeszthessük a mobileszközön lévő képeinket. A Pixlr alkalmazásban több mint 2 millió különböző sablon és felirat áll rendelkezésre, így változatosan varázsolhatunk szép vagy épp vicces képeket és montázsokat. A fotókon számos beállítást végezhetünk, mint például a fényerő, a kontraszt, a színhőmérséklet és a színintenzitás.

Gyártó:
Megnevezés: Pixlr
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 77
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Pixlr?

A Pixlr egy rendkívül sokoldalú app, ami egykoron Pixlr Express néven futott, de azóta átalakult, és több millió ingyenes effektet és szűrőt kínál a felhasználóknak. Az alkalmazás nem igényel fiók létrehozását, csak egyszerűen le kell tölteni, és kezdődhet a képszerkesztés. Az Automatikus javítás funkcióval egyszerűen javítható a fénykép színe, de akár kollázsokat is könnyedén készíthetünk a különféle előre beállított kollázsokkal és rácssablonokkal. Az eszközök sokasága lehetővé teszi, hogy egyszerűen távolítsunk el foltokat, korrigáljuk a vörösszemhatást, vagy kisimítsuk a bőrt. Ha hűvös fotóeffektusra vágyunk, használjuk a Stylize-t, amely ceruzavázlatokat, posztereket, akvarelleket és egyéb effektusokat kínál.

Pixlr app használata

Amikor az alkalmazást megnyitjuk, számos lehetőség áll rendelkezésre. A "Camera" gombbal közvetlenül fényképet készíthetünk, majd rögtön szerkeszthetjük is azt. A "Library" segítségével a készülékünkön található képeket szerkeszthetjük. A "Collage" funkcióval kollázsokat készíthetünk a képeinkből. Az eszköztár rendkívül könnyen használható, és sok hasznos opcióval rendelkezik. A "Adjustment" segítségével gond nélkül állíthatjuk be a kép kontrasztját, a "Filter" funkcióval pedig különböző szűrőket használhatunk, mint például a "Vibrant" vagy a "Black and White". Ha további effektusokra vagyunk kíváncsiak, egyszerűen választhatunk az effektcsomagok közül, amelyek még több lehetőséget kínálnak.

pixlr-1
pixlr e tutorial, pixlr online photo editor free.
pixlr-2
pixlr tutorial designed for beginners, pixlr letöltés.

További lehetősége közé tartaozik a "Text" azaz szövegezés, így szöveget is hozzáadhatunk képeinkhez. A "Border" vagy képkerettel pedig különféle kereteket választhatunk és illeszthetünk rá a képekre.

Nézd meg videón is

Pixlr - Photo Editor how to use pixlr, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.