Photo Grid

photo-grid A Photo Grid egy nagyszerű kollázskészítő alkalmazás Androidos készülékekhez! A 100 milliós felhasználói tábor önmagáért beszél; a Photo Grid a világ legnépszerűbb kollázskészítő alkalmazása, amely ingyenesen letölthető és használható. Az alkalmazás számtalan lehetőséget kínál a felhasználók számára. Gyakorlatilag azt tehetünk a fotóinkkal, amit csak szeretnénk; kivételes effektekkel és szűrőkkel láthatjuk el őket, vagy épp különböző matricákat és feliratokat helyezhetünk el rajtuk.

Gyártó:
Megnevezés: Photo Grid
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 108
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
4.7 (3 értékelés)

Mi a Photo Grid?

A Photo Grid applikáció roppant népszerű, hiszen fotóinkat olyan módon tehetjük közzé, ami kiemeli őket a szürkeségből. Ebben természetesen szerep jut a különböző közösségi oldalaknak, amelyek felületet biztosítanak számunkra ehhez. A Photo Grid segítségével pillanatok alatt szép vagy épp vicces képeket és montázsokat varázsolhatunk. Ám az applikáció ennél is többet tud, hiszen videó szerkesztésre is használható; az elkészített videóinkat zenei tartalommal, matricákkal és feliratokkal láthatjuk el. Ez sok-sok vicces anyag készítését teszi lehetővé. A lehetőségeink igen szélesek, ha némi szórakozásra vágyunk, bátran próbáljuk ki!

Photo Grid használata

Az ingyenesen letölthető Photo Grid telepítés után azonnal használatba vehető. Az alkalmazás kezelőfelülete a tudásának fényében igen egyszerű, némi gyakorlás után bárki alkalmazni tudja a saját fotói és videói szerkesztésére. Az applikáció számos szerkesztési lehetőséget tartogat. A kollázsszerkesztés a legfőbb funkciója, ahol könnyedén kiválaszthatjuk a szerkesztésre szánt fotót, majd kedvünk és igényeink szerint elláthatjuk különböző matricákkal és feliratokkal. Lehetőség nyílik a képi tartalmakat különböző effektek és szűrések által módosítani.

photo-grid-1
photo-grid-2

Az Android és iPhone telefonra telepíthető alkalmazás beépített sablonokkal is rendelkezik, aminek köszönhetően akár egy magazin címlapjára is varázsolhatjuk a fotóinkat. Nem csak fotókat, hanem videókat is szerkeszthetünk az applikáció segítségével. A lehetőségeink nagyjából hasonlóak; ez esetben is matricákat és feliratokat helyezhetünk el a videón. Ennek köszönhetően akár vicces tartalmak is születhetnek - és irány a közösségi oldal. Ne tartsuk meg magunknak az izgalmas képeket, osszuk meg azokat! Tulajdonképpen a lehetőségeinknek csak a képzeletünk és a kreativitásunk szab határt.

Foto Grid: Photo Collage &Grid fotókollázs készítés, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 97 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura