YouCam Makeup Makeover Studio

youcam-makeup A YouCam Makeup Makeover Studio különleges fényképező app kifejezetten nőknek! Androidos és iOS rendszerű készülékekkel ingyenesen készíthetjük el a legvonzóbb szelfinket. Sminkeljük magunkat elragadóvá! A szépségipar virtuális fellegvárába vezet bennünket a YouCam Makeup, ahol sminkes tanácsokat kaphatunk, és még a legújabb divatcikkeket is felpróbálhatjuk. Ez az app több egy sminkes tanácsadónál, de a profizmus mellett a vicces oldala is fantasztikus, ugye? Nézzük meg, töltsük le most!

Gyártó:
Megnevezés: YouCam Makeup Makeover Studio
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 616
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
4.3 (3 értékelés)

Mi a YouCam Makeup Makeover Studio?

A YouCam Makeup – Makeover Studio fotós alkalmazással akár a hajszínünket is megváltoztathatjuk – még a fényképezés előtti pillanatokban. A különleges szelfi funkciókkal változatos színű ajakrúzsokat próbálhatunk ki, merészen átszabhatjuk a hajformánkat is. A szemünket se hagyjuk ki a sminktrendekből – válasszunk izgalmas és feltűnő árnyalatokat. A kísérletező kedvűek rögtön beleszeretnek ebbe a fiatalos appba! Az elkészült fotókat osszuk meg a többi felhasználóval, kérjük ki a véleményüket és vitassuk meg az ötleteinket. Igazi közösségi felület azoknak a nőknek, akiknek a sminkelés nemcsak rutin, de a nőiességük fontos kelléke! Pörgessük át mások fotóit, inspirálódjunk a napi horoszkópot. Vagy merüljünk el a legújabb divattrendekben, és a fotónk segítségével próbáljunk fel 1-2 újabb dizájnterméket. Ha viccesre vesszük a YouCam Makeupot, nagyon vidámmá is tehetjük a saját szelfinket!

YouCam Makeup Makeover Studio app használata

Igazi női alkalmazás a YouCam Makeup – Makeover Studio! Töltsük le, és azonnal tippeket kaphatunk az esti sminkhez, vagy épp egy új frizura ötletét leshetjük el. A telepítés után már csak regisztrálnunk kell, és azonnal lőhetjük az első szelfinket. Az alkalmazás rendkívül felkészült, valós időben filtereket helyezhetünk el a képen, a bőrünk árnyalatát is megváltoztathatjuk, valamint a sminkes eszközöket aktiválhatunk. A visszafogott smink a védjegyünk? Most kényelmesen kipróbálhatjuk az erősebb színeket is.

youcam-makeup-1
youcam-makeup-2

Engedjük szabadjára a képzeletünk, és a legapróbb részleteket is próbáljuk ki ezen az alkalmazáson. A YouCam Makeup – Makeover Studio fejlesztői megmutatják a szépség humoros oldalát is! Bújjunk el különböző kosztümsminkek mögé, legyünk például Kleopátra. Az így készült fotót egyetlen mozdulattal elmenthetjük, vagy meg is oszthatjuk az ismerősökkel. Mutassuk meg nekik ezt a vicces, új arcunkat – valószínűleg mindenki meglepődik majd az eredményen. Elképzelhető, hogy a barátnőinket is megfertőzzük ezzel a szép és okos sminkes-fotós szelfi alkalmazással!

YouCam Makeup - Selfie Editor képretusálás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.