CCleaner

CCleaner letöltés A CCleaner célja, hogy az operációs rendszer működését gyorsabbá, gördülékenyebbé tegye, de alkalmas az online tevékenység után maradt nyomok, maradékok eltüntetésére is, így biztonsági célokat is szolgálhat. A felesleges fájlokat eltávolítja, így értékes helyet szabadít fel számítógépünkön. Kezelése egyszerű, elindulása és működése gyors, és igazolhatóan nem tartalmaz ártalmas kódot, spyware-t vagy adware-t.

Gyártó: Piriform Ltd
Megnevezés: CCleaner
Verzió: 5.3.0
Frissítés:
Fájlméret: 5.07 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 19 880
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
4.2 (22 értékelés)

Mi a CCleaner?

Az internet használata során rengeteg olyan állomány keletkezik a számítógépen, amelyek segíthetik, gyorsíthatják a böngészést, de nagyobb mennyiségben lassíthatják is a gép működését, vagy károsak lehetnek arra nézve. A CCleaner, eredeti nevén a Crap Cleaner küldetése, hogy megtisztítsa a PC-t az ilyen felesleges adatoktól, fájloktól, állományoktól.

CCleaner funkciói

A CCleaner alkalmas az Internet Explorer, a Firefox, az Opera, Safari és a Google Chrome böngészők, a Google Toolbar, a Netscape, a Microsoft Office, az Adobe Acrobat és Adobe Flash Player, és számos egyéb program, illetve a Windows operációs rendszerek által generált állományok átfésülésére és megtisztítására, valamint a rendszerleíró és regisztrációs adatbázisok vizsgálatára.

CCleaner

A CCleaner segítségével emellett programok törlését, visszavonását, a meghajtókon található szabad tárhely menedzselését is elvégezhetjük. A szoftverrel módosíthatjuk a start-up programokat, kijavíthatjuk a Windows Registry-ben található hibákat, de akár az egész meghajtót is letörölhetjük. A CCleaner magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Jelenlévők

Oldalainkat 17 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura