Glary Utilities

glary-utilities A Glary Utilities egy remek rendszertisztító és teljesítménynövelő program, amely kiváló eszköztárral rendelkezik. A program a számítógép tisztítását, optimalizálását, adatbiztonságát segíti elő. Az 1-klikk karbantartást (1-Click Maintenance) igénybe véve egyszerűen és hatékonyan tisztíthatjuk meg számítógépünket és növelhetjük annak teljesítményét. Emellett többféle művelet közül válogathatunk annak függvényében, hogy mire szeretnénk az alkalmazást felhasználni.

Gyártó: Glarysoft Ltd.
Megnevezés: Glary Utilities
Verzió: 5.44
Frissítés:
Fájlméret: 14.2 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 314
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
4.7 (3 értékelés)

Mi a Glary Utilities?

A Glary Utilities egy okos és megbízható alkalmazás, amely rengeteg hasznos és könnyen használható rendszereszközt ajánl, hogy megjavítsa, felgyorsítsa, karbantartsa és megvédje személyi számítógépét. Felhasználóbarát felületének köszönhetőn kényelmesen hozzáférhetőek az opciók, és egyszerű a megfelelő kiválasztása. A Glary Utilities optimalizálja a számítógép memóriáját, megtalálja, megjavítja vagy eltávolítja a törött Windows parancsikonokat, ugyanakkor karbantartja azokat a programokat is, amelyek a számítógép bekapcsolásakor indulnak el. Segítségével ugyanakkor az internetes böngésző tisztítása is egyszerű feladat.

Glary Utilities használata

A Glary Utilities egy sor hasznos funkció segítségével teszi lehetővé számunkra, hogy könnyen és problémamentesen tartsuk karban személyi számítógépünket. A Disk Cleaner (lemeztisztító) opció eltávolítja a hulladék adatokat lemezeinkről. A Shortcut Fixer a parancsikonok karbantartását igazgatja, az Uninstall és Startup Mangerek pedig gondoskodnak róla, hogy eltávolítsák a már nem használt programokat, és lehetővé teszik a számítógép bekapcsolásakor elinduló programok karbantartását.

Glary Utilities

A Glary Utilities ezenkívül memória optimalizálóval, lemez elemzővel, fájl feldarabolóval és újra összeillesztővel (File Splitter and Joiner) is rendelkezik. A rengeteg funkció lehetővé teszi, hogy célirányos módon gondoskodjunk személyi számítógépünkről.

Jelenlévők

Oldalainkat 46 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték