Real Desktop Free

real-desktop-free A Real Desktop Free egy különleges 3D Windows asztal. Igaz ugyan, hogy a Desktop, azaz a számítógépes Asztal, valamint a rajta elhelyezett tárgyak nem kézzel foghatóak, azonban rendet tartani itt sem egyszerű, bár kétségkívül kifizetődő. A Real Desktop Free alkalmazás segítségével nem csak az Asztalon tárolt mappák és fájlok rendezése, rendszerezése lesz könnyebb, de mutatós és modern, egyedi hátteret is készíthet magának a felhasználó. A szobát mintázó Desktop mutatós, ötletes, hangulatos és bármikor átrendezhető.

Gyártó: Schillergames
Megnevezés: Real Desktop Free
Verzió: 2.0.8
Frissítés:
Fájlméret: 3.4 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 3 852
Kategória: Munkaasztal / Windows asztal / Windows háttérkép
Értékelés:
4.8 (6 értékelés)

Mi a Real Desktop Free?

A Real Desktop Free egy olyan freeware, melynek segítségével teljes mértékben átrendezhető a személyi számítógépek, laptopok Asztalának arculata. A program telepítésével a korábban beállított háttérkép megszűnik, a helyén pedig megjelenik egy szobarészlet: kuka a sarokban, mappák a padlón ízlésesen elrendezve, képek a falon. A szoba mind a négy fala szabadon dekorálható, így az ikonok, mappák akár csoportosíthatóak is, de elhelyezhetőek itt akár fényképek is. A fal színe egyénileg állítható, azok számára pedig, akik nem elégedettek a lehetőségekkel, a Pro verziót ajánljuk.

Real Desktop Free használata

Első ránézésre ennek a freeware-nek az egyetlen funkciója az, hogy ötletes és látványos alternatívát nyújtson a modern háttérképek piacán. Emellett szórakoztató időtöltés az egyéni ízlés szerint történő megformálása éppúgy, mint a szoba berendezése vagy a mappák elhelyezése és csoportosítása. Ezen felül azonban három beépített játékot is tartalmaz, amik bizonyosan alkalmasak az unalmas percek agyoncsapására: az amőba, a kosárra dobás és a kapura lövés mind lebilincselő lehet egy unalmas délutánon.

Real Desktop Free

Valójában azonban nem ez a program szerepe. Elsődleges funkciója ugyanis, hogy megsokszorozza az Asztal kapacitását, lehetővé teszi fájlok és mappák ízléses, mutatós és egyértelmű elrendezését, csoportosítását és könnyű átrendezését is.

Jelenlévők

Oldalainkat 472 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura