DisplayFusion

displayfusion A DisplayFusion célja, hogy megkönnyítse azok életét, akik egyszerre több monitort használnak számítógépükhöz. A monitorok közötti megfelelő feladatmegosztás célja a készülékhez csatlakoztatott két vagy több monitor tökéletes kihasználása. A program futtatható Windows XP, Vista, Windows 7 és 8 alatt és elképesztő lehetőséget nyit meg a felhasználók előtt, köszönhetően a széleskörű beállítási lehetőségeinek.

Gyártó: Binary Fortress Software
Megnevezés: DisplayFusion
Verzió: 8.1.2
Frissítés:
Fájlméret: 13.11 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 135
Kategória: Munkaasztal / Windows asztal
Értékelés:
4.9 (7 értékelés)

Mi a DisplayFusion?

Amikor egyetlen számítógéphez több monitort csatlakoztatunk, kiemelten hasznos lehet egy olyan program, amivel minden helyzetben tökéletesen meghatározható az egyes monitorok funkciója, valamint a monitorok közötti munkamegosztás. A DisplayFusion telepítését követően ideális kettő vagy annál több monitor párhuzamos kezelésére, ráadásul a program támogatása elérhető az angol és a német mellett már spanyol nyelven is. Ajánlott minden felhasználónak, aki egynél több monitorral dolgozik: ez a freeware mindenképpen megér egy próbát.

DisplayFusion használata

Az alkalmazás használata meglehetősen egyszerű, ráadásul akár tíznél is több monitor kezelésére, sőt, a monitorként használt tabletek kezelésére is kiválóan alkalmas. A program segítségével lehetőség van a számítógéphez csatlakoztatott monitorok rangsorolására, helyük meghatározására, továbbá az ablakok mozgatására a monitorok között.

DisplayFusion

A DisplayFusion egyik legfontosabb előnye azonban mégis az, hogy egyesével minden egyes monitornak a beállítását lehetővé teszi, mind egymáshoz való viszonyukban, mind önállóan, az egyedi jellemzők alapján. Emellett lehetőség van például a tálca megosztására a monitorok között, vagy különböző, akár kapcsolódó háttérképek beállítására. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 22 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték