YoWindow

yowindow A YoWindow egy olyan, ingyenesen letölthető időjárás-előrejelző program, mely gyakorlatilag egyéni időjárás-előrejelző állomásként működik: egy időben több Ön által kiválasztott város adatait mutatja, néhány napos előrejelzéssel. Ráadásul ehhez a freeware-hez kapcsolódik egy képernyővédő program is, melynek köszönhetően a számítógép kijelzője olyan hatást kelt, mintha csak kinéznénk az ablakon: esős naplemente, felhőtlen, csillagos ég vagy hóesés fényes nappal.

Gyártó: Repkasoft
Megnevezés: YoWindow
Verzió: 4.0.108
Frissítés:
Fájlméret: 14.0 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 15 791
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
4.0 (24 értékelés)

Mi a YoWindow?

A YoWindow egy időjárás-előrejelző program, mely a WUHU által biztosított időjárásadatokat felhasználva elkészíti a kért előrejelzéseket, ráadásul annak megfelelően alakítja a hozzá tartozó képernyővédő animált képeit is. A program a világ bármely pontján tökéletesen használható, az aktuális időjárás adatainak lekérését követően módosítja a kijelző animációját, így a felhasználó mindig azt láthatja számítógépe kijelzőjén, amit az ablakon kinézve, legyen akár naplemente, tűző nyári napsütés vagy hóesés az éjszakában.

YoWindow használata

A YoWindow maga olyan, mintha kinézne otthona ablakán és ennél még egy kicsivel több. Nem csak az aktuális időjárást mutatja, de egy egyszerű idővonal segítségével az egész napi előrejelzés átlapozható, megtekinthető a várható éjszakai időjárás számadatokban éppúgy, mint képekben.

YoWindow

A program emellett nem csak adott napi, hanem egy teljes heti előrejelzést tartalmaz, a várható időjárás pedig folyamatosan frissül, megfelelő internetkapcsolat mellett a WUHU adatbázisából. A világ bármely pontján tökéletesen alkalmazható, ideális választás tárgyalásra induló üzletembereknek éppúgy, mint a gyermeket óvodába öltöztető háziasszonyoknak. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Jelenlévők

Oldalainkat 110 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték