XnView

Xnview letöltés Az XnView egy sokat tudó ingyenes képnézegető alkalmazás, amely futtatható szinte minden ismert operációs rendszer alatt. Több mint 400 képformátum olvasására képes. A képnézegetés mellett számos további hasznos funkciója is van, mint a képkonvertálás, fotók átalakítása szűrőkkel, bélyeglista készítés vagy a Slideshow. Több mint 40 nyelvre fordították így magyar nyelvű változatot is telepíthetünk.

Gyártó: Xn Soft
Megnevezés: Xnview
Verzió: 2.40
Frissítés:
Fájlméret: 18.8 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 10 983
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető
Értékelés:
4.6 (34 értékelés)

Mi az XnView?

Az XnView ingyenes képnéző program számtalan opcióval büszkélkedhet, a többnyelvűség, Skin-ezhető felület, képkonvertálás, színek manipulálása vagy a hisztogram megjelenítés. Több mint 400 képformátumot ismer, de a hang és videókat is képes kezelni. Támogatja az ICC-t a png, jpeg és tiff formátumú fájloknál. Keresni tudunk fájlnévre vagy képadatokra, ugyanakkor képes hasonló kinézetű fájlok keresésére is. További információk olvashatók a gyártó hivatalos honlapján.

XnView használata

A legfontosabb funkciók között érdemes megemlíteni az XnConvert-et, amellyel parancssorból konvertálhatjuk képeinket különböző formátumokra, átméretezés, színezés, filterezés és egyéb képátalakításokat végezhetünk. Az XnView Photo Fx arra hivatott, hogy képeffektet készítsünk ezzel a programcsomaggal akár iPad/iPhone/iPod -on is. Az XnView Retro vagy XnRetro-val átalakíthatjuk képeinket régies vagy régies kinézetre. Ez az ingyenes képnézegető szoftver minden ismertebb operációs rendszer alatt elérhető, így Android, iOS, Windows és MacOS X alatt is.

Xnview

Az XnView Sketch vagy XnSketch funkció érdekes rajzformátumok készítését teszik lehetővé. Az XnView Shape vagy más néven XnShape pedig képeket alakít át művészeti stílusokkal vegyítve.

Jelenlévők

Oldalainkat 59 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura