Photoscape

Photoscape letöltés A Photoscape egy freeware, ingyenesen letölthető és használható képszerkesztő alkalmazás, amely rengeteg opciót kínál fotóink módosítására. Lehetőségünk van a képek átméretezésére, vágására, retusálására, összeillesztésére, diavetítések, fotómontázsok és animált gif-ek létrehozására, képernyőképek készítésére. A program tartalmaz minden olyan lehetőséget, melyet a fizetős profi képszerkesztő szoftverek is, így tökéletes lehet kezdő felhasználók és profik számára is.

Gyártó: MOOII TECH
Megnevezés: Photoscape
Verzió: 3.7
Frissítés:
Fájlméret: 20.3 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Magyar
Letöltések: 22 967
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető
Értékelés:
4.0 (24 értékelés)

Mi a Photoscape?

A PhotoScape egy nagyszerű ingyenes szoftver, amely rengeteg funkciót bocsájt rendelkezésünkre a médiaállományok szerkesztésére. Első kiadása 2008-ban jelent meg, azóta számos frissítésen esett át, melyek során egyben sok funkcióval is bővült. Jelenleg csak a Microsoft Windows alatt futtatható, a Mac és Linux rendszereket nem támogatja, rendelkezésre állnak azonban olyan letölthető verziók is, amelyeket a Windows 98 vagy Me rendszereket használók is futtathatnak. Kezelése igen egyszerű, kezelőfelülete bár szokatlan a hagyományos képszerkesztőkhöz képest, ám gyorsan megszokható. A szoftver automatikus nyelvfelismeréssel rendelkezik, mostanra több mint száz nyelvet támogat már, köztük természetesen a magyart is.

A Photoscape funkciói

A program funkciók széles skálájával rendelkezik. A képszerkesztő szekcióban vághatjuk és átméretezhetjük a képeket, szövegeket és képkereteket helyezhetünk el, módosíthatjuk a kontrasztot és számos szűrőt alkalmazhatunk. A Photo Viewerben megtekinthetjük és rendszerezhetjük képeinket, és arra is lehetőségünk nyílik, hogy kötegelve végezzünk velük műveleteket. A fotókból néhány kattintás által montázsokat vagy éppen gif animációkat készíthetünk. Nyomtathatunk igazolványképeket, naptárakat, borítóképeket és számos más formátumot is.

Photoscape

Egyedülálló Face Finder funkciója segítségével arra is lehetőségünk van, hogy a képeken látható arcokhoz hasonlóakat keressünk az interneten. A Photoscape magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.

Jelenlévők

Oldalainkat 61 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura